Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Neplač

25. 04. 2005
0
0
1504
Autor
scarbo

Věnováno všem, kteří se neléčí ze smutků lehce.

Usměj se, plačko
tím šátkem svým
puntíkatým
z jejího krku
po letech spadlým
(náhodou asi)
setři si slzy
nevzlykej
koukej, to hvězda
slétla ti pro štěstí.

Mnauprsk
28. 04. 2005
Dát tip
celkem dobrá

inlajn
26. 04. 2005
Dát tip
mně líbí, možná trošku i potom, co sem ti tu prošel zaq manýristický žvásty----------...todle je aspoň hravý--- z textu je cejtit radost z psaní, a, ač se snad..?...nezdá, má i logiku...potěšilo...,

inlajn
26. 04. 2005
Dát tip
touha psát je, s dovolením, podle mýho názoru, abych opáčil podle tvýho," na dost"....

John_Ceder
26. 04. 2005
Dát tip
na dost co? touha je kurva..není to cit..

inlajn
26. 04. 2005
Dát tip
hm, super dělení kategorií...to je Syřišťová, nebo Tardy? Nebejt touhy psát, tak si, třeba tady, neškrtneš....ani s tou kurvou, myslim já.

John_Ceder
26. 04. 2005
Dát tip
výjadři se jasně..co mi jako chceš říct..nebo toho nech..

inlajn
26. 04. 2005
Dát tip
jestli tomuhle nerozumíš, nemůžu sloužit----- snad na Hlaváku...?...a už nepruď. Díky. P.S. Sám sekáš slova jak cibuli a já ti tady mám do palicei lejt trychtrýřem kýble slov, abys porozuměl? Vybírám si "nech".

scarbo
26. 04. 2005
Dát tip
John: Milý Džone, chápu, že tě to neoslovilo, ale tvá kritika byla napsána, myslím, trochu nešťastně. Vím, jak to myslíš a určitě není dobrý prostě něco psát za každou cenu, ale touhu psát mají i ti, co chtějí něco vyjádřit. Nemyslím, že by ta básnička, kterou jsi jistě přeletěl očima zbytečně kvapem, byla špatná. Tobě se nestalo ještě nikdy, že by ti někdo, když ti bylo vážně blbě, řekl třeba: "Představ si, že ležíš někde na pláži..." a podobný hovadiny? Možná je to vážně trochu nejasně napsaný. Mimochodem v básničce "tak trochu divná zpověď.." píšeš na konci taky něco o touze k psaní: "nikdy jsem netoužil psát básničky a nikdy jsem netoužil po ničem víc..!!" Protimluv? scarbo

John_Ceder
26. 04. 2005
Dát tip
čet jsem ji několikrát..minimálně 5-krát.. touha je podle mě špatná..toužit je k ničemu..musíš mít důvody..proč to či ono chceš dělat.. to co píšu vyjadřuje momentální pocit..neříkám, že to není protimluv či že je to pravda..z toho teprv by se mělo něco utvářet..

scarbo
26. 04. 2005
Dát tip
Souhlas. To co píšu já může být jen hra, která vytvoří dobrý pocit následně. Mě a někdy i jiným. Měj se. sc.

John_Ceder
25. 04. 2005
Dát tip
no jo..touha psát..je na nic

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru