Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O snech a realitách

26. 04. 2005
4
0
3028

    Dneska se mi zdálo, že bojuju se Satanem, byl to šílenej sen, neměla jsem žádnej kříž na krku a zdrhala jsem, pořád mě doháněl a nakonec jsem zjistila, že mu vadí, když na něj zvracim a tak jsem ho dostala. Koukla jsem se do snáře a bylo tam: „Sen o Satanovi je předpovědí nebezpečných milostných románů, bojovat se Satanem znamená smutek a neúspěch, utíkat před Satanem znamená tvou nechuť k necudným hrátkám, které ti budou nabízeny.“  Vůbec nic tam nebylo o zvracení na Satana a tak si nemůžu udělat ucelenej obrázek.    

     Dneska přemejšlim o svejch špatnejch vlastnostech, to je takovej psychotělocvik, vymyslela jsem to sama, trošku sebemrskačství, ale kdo by to sem tam nepotřeboval? Takže: Jsem sobecká, co dělám, dělám vždycky ze sobeckých důvodů. Jsem prolhaná, někdy lžu, až se mi od huby práší, někdy je to taková otevřená lež, jakože každej, kdo není úplnej blbec, musí vědět, že lžu a blbec, ať si myslí, že jsem zaměstnaná kontrolou špuntů v moravskejch vinařskejch závodech – jindy jsou to zavřený lži, který maj zastřít pravdu, i v tom jsem přeborník. Když jsem depresivní, nedržim slovo, i když to nesnášim, sama sobě se potom hnusim, protože jsem v podstatě přesnej člověk, přesnej a zodpovědnej, ale když jsem depresivní, tak to neutáhnu a pak se na všecky strany omlouvám a lžu. Neovládám se. To skoro v ničem, když něco chci, tak to chci a při milování jsem slyšet v okruhu několika kilometrů. Nevadí mi to, což se dá, možná, považovat za další chybu.

     Dneska jsem zalila kytky v celým bytě a ostříhala uschlý listí. Poeta by řekl, že se ho dotkl podzim, ale nejsem poeta a ty suchý listy už tu strašily děsně dlouho. (Kašlu na kytky, další chyba.)

     Dneska se mi stejská trošku víc, než jindy. (Jsem často depresivní – další!)

     Dneska by to už stačilo. (Nejsem vytrvalá…)

     Dneska všude cejtim jahody. Poeta by řekl, že je ve vzduchu léto. Nejsem poeta a měla jsem k obědu jahodovej tvaroh. Ale stejně je to příjemný, když jsou všude cejtit jahody.


tuleň
06. 05. 2005
Dát tip
první odstavec super, ale pak mi to přijde takový rozplizlý... škoda, bylo by to na nej, neb zvracet na Satana mi přijde fakt dobrý :^)

slonovina2
26. 04. 2005
Dát tip
a při milování jsem slyšet v okruhu několika kilometrů. TIP ps: v lese to zanikne, neboj

jo, já vim, tuhle tam byly furt slyšet děti

slonovina2
26. 04. 2005
Dát tip
chce to zalejvat...to jo.....

zalejvat děti?????

slonovina2
26. 04. 2005
Dát tip
i děti i děti ať rostou jako z vody

Nemi
26. 04. 2005
Dát tip
líbí se mi** P.S.zajímavej sen;o)

absurd
26. 04. 2005
Dát tip
*

Evička
26. 04. 2005
Dát tip
Ty si má ... levan.....jahodoová! :-) řveš, fakt?***

:-)))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru