Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Autoři natahu

10. 05. 2005
1
0
4176
Autor
Dejf

Nepřesnosti, drobné odchylky až lži možné. Stížnosti se nepřijímají.

  Jsou mladí, krásní, schopní, ambiciózní a perspektivní a říkají si Autoři. Osudnou sobotu 7.5. 2005 strávili v Brně na autorském čtení v rámci festivalu Přesahy.
  Z těch nejmladších, nejkrášnějších, nejschopnějších, nejambicióznějších a nejperspektivnějších autorů dorazily dvě uhrančivé femme fatal „naprosto odzbrojující“ Evička a „zcela nevýslovná“ Cekanka_ucekana, kytarově hudební „stále veselý“ Ashentree, zasmušilá „křehce andělská“ Mardou, cituplný „pan básník“ Not-even-bored, bluesový „služebně starší“ Quoniam, sofistikovaně vtipný “sonet, haiku, limerick, hantec, pohádka"  Albireo a šokující "mražená kočka“ Jeanne Hornová.  
  V druhé části literárního odpoledne pak také dredový „několik miniatur“ Prokletí, zatraceně vysoká „lyrická próza“ Lada Niola, zuřivě gestikulující „já to teda uvedu“ Drfaust, náročně skromný „to je všechno“ Egil a v neposlední řadě originálně poetický „tancující“ Tkadlec. Mezi posluchači se objevila Hajka, Dadík, ale také několik kolemjdoucích, jejichž počet v nejsilnějších okamžicích dosahoval až osmi!!!
  Vykouřilo se pět Startek, vypili tři Gambrinusy a jedna hnusná pomerančová limonáda, rozdupalo pět mravenců domácích, protrhly dvě bránice, ukápla jedna slza a vypotilo asi dvacet litrů čiré tekutiny.
  A to celé zpackal, organizačně i jinak absolutně neschopný, nezodpovědný a desinterpretující, Dejf, který se nezapomněl rychle vytratit, aby nedostal přes držku. Tak přijeďte za rok zas, abyste to mohli napravit ...

Dejf
12. 05. 2005
Dát tip
já říkal, že stížnosti se nepřijímají:)

Prokletí
11. 05. 2005
Dát tip
musim to dementovat nemám dredy ;o)))))))))) m.

musim to dementovat, teda ne to, že jsem nevýslovná a Evička odzbrojující a že jsme byly zcela jistě zlatým bodem programu, ale Dejfík se nevytratil, šel s náma na pivo a klidně moh, protože mu přes držku nikdo dát nechtěl :-) takže definitivní pusinko Dejfe: příští rok to chce větší sál :-)))))

Evička
10. 05. 2005
Dát tip
Vzal jsi to trochu zkrátka, ale svůj ostrovtip nezapřeš - tak to snad nějak i mohlo být! (díky za tu fatální ženu :-)) )

Dejf
10. 05. 2005
Dát tip
tak přece nebudu psát romány:) jenom vám trochu mažu med kolem huby, abyste mi zase přijely:) ale ty fatální ženy jsou popravdě ...

mně zkratky nevadí :-) nač okecávat jasný věci :-)))))

čuně, já už je mám dávno umytý :-))))) navíc oni si určitě koupěj jiný razítka, protože takový vykuky čekaj :-)))))

kde? kde ho máš???

drfaust
10. 05. 2005
Dát tip
nůžky jsou fajn:-)

taky jsi absorbční a ještě je máš???

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru