Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Prostě jenom takový normální vánoce....

12. 12. 2000
16
0
5195
Autor
Sadaf

Slibuji, že už dám pokoj:-)))

A zase vánoce... Já nevim, že si naši pořád myslí něco o malym klukovi.A přitom dávno vim, že Ježíšek neni... A jak se tváří, jako že je, a táta jak je vykulenej každej rok z vody po holení a máma z pleťovýho mlíka, no oni si snad opravdu myslí, že jim to nosí ten Ježíšek... Brácha je ještě malej, ten ví prd, ale mě už je skoro dvanáct a nejsem blbej... To po večeři táta zacinká zvonečkem, ale tak, aby jsme jako nevěděli a každý rok říká - tiše!! slyšeli jste?? už je asi tady... Mámu už od večeře nejni vidět, to asi chystá dárky pod stromeček a pak přijde a jako že já jsem byla v koupelně ( se divim, že už ji za ta léta nenapadlo nic jiného než ta koupelna ) a prý - neslyšeli jste něco??? A táta - no slyšeli maminko, Ježíšek už tady asi byl, a brácha je vykulenej a oči mu září víc, než ty naše elektrický vánoční svíčky... Táta otevře dveře do pokoje a pod stromečkem jsou dárky a všechno září a brácha má zase pusu vypadlou z pantů a máma slzy na krajíčku a táta se usmívá... No a já hraju blbýho i když je fakt, že většinou dostanu to co jsem si přál, no někdy taky naši uletí, ale přece jim to nebudu kazit... A pak rozbalujeme dárky a já dělám, že jsou jako od Ježíška, a táta to dělá a máma taky, jenom brácha tomu věří. Já , protože jsem velkej, to na sobě nenechám znát, oni naši tomu věří stejně jako brácha a vlastně jsem rád, že oni jsou rádi, a pak se ještě koukáme na pohádku, brácha usne uprostřed svých dárků, táta ho odnese do postýlky, a já, i když už jsem velkej, tak spím tu noc s našima a mám je rád... No, a řekněte sami, mám to těm našim brát a něco jim vysvětlovat??? Třeba by to stejně nepochopili a brácha?? Ten je ještě malej a prd ví... Jo, a hlavně to našim neříkejte, že vím jak to je, já totiž hrozně moc chci, aby ten Ježíšek přišel za rok znova.....
upřímná
14. 01. 2002
Dát tip
Naprosto úžasný!!! TIP

Deltex
30. 06. 2001
Dát tip
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TIP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yeziiinka
24. 12. 2000
Dát tip
Ano Mahonku, přece bych si netroufla tvrdit něco, co nevím jistě :)))! Nádherné svátky, Yez.

Mahoney
19. 12. 2000
Dát tip
Yezííí: ON je přece skoro Tvůj soused, viď? takže zaručená zpráva, juchůůů :-))))

Yeziiinka
17. 12. 2000
Dát tip
Mmm! Krásná, voní po cukroví a i u mě se zastavily vzpomínky a po nich trošku smutku...ale ne zlého, díky. A prosím Vás, všechny - nenechte se zmást, on samozřejmě JE!!! ;) Krásné svátky!

Yeziiinka
17. 12. 2000
Dát tip
Aví

Mahoney
13. 12. 2000
Dát tip
*K*R*Á*S*N*É*.*V*Á*N*O*C*E* *V*Š*E*M* *H*L*A*V*N*Ě* *J*.* :-))

Merle
13. 12. 2000
Dát tip
přiznám se, že tohle nedokázalo prorazit slupku mojí okoralé duše... ale nehodlám to zbytečně kazit realitou, natožpak cynií pokud můžete, tak hezký vánoce

Falka
13. 12. 2000
Dát tip
Přidávám se k přání, hezké Vánoce... A pokud si myslíte, že nemůžete... tak je udělejte hezčí někomu, ono se to vyplatí... Mahoney... :o) Merle... :o)

Cavalera
12. 12. 2000
Dát tip
Mé realistické srdéčko pookřálo a po hrudi se rozlil teploučký pocit zasnění ... kruci, podle svý tradice bych měl napsat něco realisticko-hnusnýho .. ale tady to prostě nejde, nu což, tak nějak romanticko-přiblble se culím do monitoru a pod očními víčky se brouzdají vzpomínky ... Sadí, dikes:-) TIP

Laďa
12. 12. 2000
Dát tip
Tohle bylo fakt krásný. Mě by nenapadlo, že to takhle může bejt. On vlastně na Ježíška nevěří, ale přesto to chce. Tak jako já. :-)

Adelan
12. 12. 2000
Dát tip
Jéé, já se taky culila do monitoru, vážně...Je to moc milý *

Falka
12. 12. 2000
Dát tip
Pousmívám se, i když přiznávám, že je ten úsměv malinko nakřivo, jak se cuká brada a oči trošku víc lesknou... Pár vzpomínek... hrstka lítosti... a konečně... Sadafe, moc ti děkuju, protože... já letos Vánoce nechtěla, já na ně nemyslím a doufala jsem, že by třeba mohly přejít úplně bez povšimnutí... dělat, jako že nic... a... ale... sakra, tak jo... ať přijdou... brácha je už sice velkej a dávno ví, jak to je... ale nechci to zkazit... mamince... :o) A začínám mít tu myšlenku ráda... :o)

Stevenson
12. 12. 2000
Dát tip
moc hezke..a i kdyz ne moc originalni , hdi se a na TIP..

FLO
12. 12. 2000
Dát tip
Málem mi ukápla slza. Moc hezký. TIP

ruby
12. 12. 2000
Dát tip
krasa jemnouka vecicka ktera oslovi kazdeho a navic s koncem ktery ma originalitu ! tipek svisti jak nejrychlejc umi!

racek
12. 12. 2000
Dát tip
Diky, Sadafe, je to moc pekny, cece. Pripomina mi to Bylo nas pet, Ze zivota lepsi spolecnosti/Skvorecky/ atd. Cetla jsem to nahlas detem a jim se to hrozne libi, a musim rict, ze nahlas je to jeste lepsi, nez potichu. Mohli by to davat klidne v radiu jako Hajaju. Dala jsem Ti tip a deti chteji dat taky, tak se nediv, ze tam budes mit tolik tipu od zviratek. Dekuju, Sady. U nas sviti svicky voskove.

racek
12. 12. 2000
Dát tip
Syn Fanousek si to dokonce dal vytisknout a ted to cte nahlas sestre. Sazim, ze zitra to budou umet nazpamet. Cim dal lepsi, Sadafe.

Klokan
12. 12. 2000
Dát tip
Hezky,srandovni,opravdicky.TIP jako PRAHA!:-)))

Skleboun
12. 12. 2000
Dát tip
pekne cynicky..ale libi se mi to.

Sadaf
12. 12. 2000
Dát tip
lidičkové díky moc...to byla zase jedna moje bezesná noc a hlavně, čtvrtý rok budu mít štědrý večer bez svých kluků a tak si vlastně tímto způsobem dělám trošku radosti sám sobě... Hezké svátky... Jo a :-)))))))))))))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru