Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kvalita na písmák či mimo písmák?

17. 05. 2005
3
0
4608
Autor
Voloďa

Chtěl bych se popozastavit nad poesíi jako takovou a prodiskutovat následující tématiku.

Písmáci mě pořád píšou  abych vložil svou další važnou básenˇ, ale nemohu se zbavit dojmu, že zde pro vážnou poesii není místo!

Vždy se našlo několik vysměváčků, kteří se mi snažili znechutnit mou práci a zpochybnit mou prudkou zlepšujíctnost.

Tedy se táži:

 

ˇ+1.): Je zde ještě místo pro poesii vážnou leč pochopitelnou i pro někoho horšího než pár nás elitních autorů tady?

 

  ˇ+2.): Má cenu aby kvalitní autor jako já vkládal nov díla do takový džungle hloupostí ? (mám v šuplíku už hodně, ale nějak jsem zaváhal, jestli je to tu správné místo)

 

ˇ+4.): Co kdybychom se raději pár kvalitních autorů domluvily a napsaly sbírku co dobije svět?

        (žándý strach, já bych ji napsal klidně i celou a vy byste se jen posarali o drobné chybičky, korektura, kakao)

 

ˇ+3.): Jak se vkládají obrázky do pismáku? Já to jakoby  vím, jen zkouším vaši inteligentnost.

 

´+4.) Tento bod mi teď nejak vypadl., ale tamty pro všeobecnou dizkuzi zatím postačí.  


redbeatle
25. 05. 2005
Dát tip
Já tě taky dobiju:-)

Lyskoř
22. 05. 2005
Dát tip
Voloďo.. KDybys byl skutečný, tak bych si myslel že seš nehorázný Pičus.. Takhle vím, že si tu jen ze všech děláš prdel...

STRABA
19. 05. 2005
Dát tip
Tak toto už je važně síla.

Notreal
18. 05. 2005
Dát tip
viz. Empty

Krokodýl
18. 05. 2005
Dát tip
souhlas s Emptym

Noe1
18. 05. 2005
Dát tip
A ty si twen Voloďa s l nebo Voloďa s velkým i?

sidonia
18. 05. 2005
Dát tip
já už newvim, kdo je pravej voloďa..:(

Alojs
18. 05. 2005
Dát tip
Kámo, já vím, že si z nás děláš prdel, ale je mi to jedno...

Voloďa
18. 05. 2005
Dát tip
COto má všechno znamenat??????? Člověk tu dva dny není a... KDO JE TO JáPravýVOloďa??????????? CO se tady dělo´???

angel1
18. 05. 2005
Dát tip
Voloďo, Voloďo, úkol těžký a nelehký je vás kvalitních autorů vkládat díla svá tuto, aby i ten drobný mravenčík měl kam své zraky zdvíhat a k dokonalosti pílí svou se ubírat a k silným osobnostem se upínat. Jak břečťan plazit se vzhůru po kmenech velikánů, co oporou jsou mu a vzorem. Tak jak bys chtěl mravenečků těchto opustit a malomyslnosti své dveře otevřít? Já táži se. A obrázek ti tam žádný nedám, protože to neumím :o)

Damien
18. 05. 2005
Dát tip
kurňa, tak ty seš holka, to jsem doteď netušil!

...ty si ten miestny komik...vsak???...

Voloďa
17. 05. 2005
Dát tip
Ašš: od teď budu reagovat jen na příspěvky k věci a né blbůstky v polštině. Dej mi pokoj a prostor plnohodnotným diskutujícím.

o chybyčky se ti klidně posarám:) hezkej záměr.)) dobrý hráč se prosadí všude...

Voloďa
17. 05. 2005
Dát tip
jágr: Hokejisťi jsou hloupí pro literární práci, jsem nucen tvou nabídku odmítnout. jen se podívej na tensvůj obrázek, je to jak opice v modrém trikotu!

Wojtyla_Jr
17. 05. 2005
Dát tip
ajajajajajajaj... to je vážně závažné... Písmáci mě pořád píšou abych vložil svou další važnou básenˇ, ale nemohu se zbavit dojmu, že zde pro vážnou poesii není místo! ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Vždy se našlo několik vysměváčků, kteří se mi snažili znechutnit mou práci a zpochybnit mou prudkou zlepšujícnost! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ˇ+1.): V moři je místa..místa, ach místa.. ˇ+2.): Ne. Okamžitě si sbal své kvalitní saky paky a táhni z džungle! ;) ˇ+3.): Já to lepím izolepou přímo na monitor a můžu to jen doporučit. Kvalita, která zůstává.. ˇ+4.): Co kdybychom se raději pár kvalitních autorů domluvily a napsaly sbírku co dobije svět? (žándý strach, já bych ji napsal klidně i celou a vy byste se jen posarali o drobné chybičky, korektura, kakao) ;))))))))) Dobyvatel světa puntíkovaným hrnkem kakaa.. ;) kakaobijec za lepší příští... ;))) ´+4.) Rozhlížím se i tady pod židlí.. vážně tu není.. to musí bejt někde u tebe.. Koňu..! ;) W.

ts, ani nevíš, kolik za den podepíšu vlastních fotek... a to je ňáááká literární práce když mý milióny nechceš... dobře, přišels mi jako dobrá investice, ale teď si urazil hokejového boha, ts

...po polsky viem len sproste slova a prasaciny... ...ende...

Voloďa
17. 05. 2005
Dát tip
wojtyla: z tvého příspěvku nevyplívá, co by se mělo udělat aby se vše zlepšilo.. odejít můžu. Ostatně o tom zvažuju, jeslti tady budu, nebo dám poslední dílo a půjdu pryč a nebo už nedám nic a odejdu.. Každý může svobodně odsud odejít.

Wojtyla_Jr
17. 05. 2005
Dát tip
voloďa: Vytrhat plívy i s kořeny. .. strašná práce, ale pokud máš čas a energii.. handrkuj se s nepoměřitelnými o právo jejich existence v džungli.. tvá díla neznám, ale z tvé diskuze mě napadá obraz orangutana, na kterého řve mraveniště jako jeden muž.. zacpává si uši, ale ty mrchy už lezou po hlavě a ječí přímo do sluchovodů.. Posté a potisící totéž.. no jo, no.. nic si z toho nedělej Voloďo.. Písmák je hromada hnoje.. a nebo taky občasný ventil radosti, kterou občas někdo pochopí a občas ti řekne.. "jo, jo.. poznávám.." :) Klid. Každý může svobodně odsud odejít. Svatá pravda. Wojtyla_Jr

Wojtyla_Jr
17. 05. 2005
Dát tip
Je bůh kvalitní? Kdo provedl výstupní kontrolu? Soudí mě nekvalitní bůh? Nemá kvalitnějšího kolegu? Třeba na detašovaném pracovišti vedle kotelny? Krucinál, vždyť ty normy smrdí sírou.. Co je to se mnou? Tati..? Píchám vidle do rozmokvané vystýlky Augiášova chléva a jdu se ptát na kopec. Bude to tak lepší.. Pokoj duším. W.

Wojtyla_Jr
17. 05. 2005
Dát tip
Bůh na kopci vysral hrbol, co odpověď. Všechno, co tělo strávilo, přemlelo. vyšťavilo..zbavilo čehokoli použitelného bylo vydáno a stalo se výstavním.. hrbolem, bojovníkem božím. Seru na to, oblékám khaki mundůr a spánembohem.. :)

Slza_hvězd
17. 05. 2005
Dát tip
to je dobrý : ))

Voloďo, víš že se za tebe někdo vydává? Stěžoval bych si být tebou rychle administrátorům, než ti napáchají hodně škody !!!!

StvN
17. 05. 2005
Dát tip
Možná radši zůstaň u toho šuplíku.

Excellence
17. 05. 2005
Dát tip
fandim

Kastel
17. 05. 2005
Dát tip
:o)))))))

Učedník: Už jsem na to přišel!! A už jsem to oznámil, ale šokdu už udělal a smazal mi všechny básně!! Doufám, že mi je administrátor i jakoby obnoví až mi vrátí nick

inlajn
17. 05. 2005
Dát tip
...dobrá prdel i s těma hrubkama, kerý určitě naschvál--o)..

Empty
17. 05. 2005
Dát tip
Písmák je amatérskej server a dohadovat se o kvalitě děl amatérských nemá smysl...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru