Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Víra v sebe sama

18. 05. 2005
9
0
3667
Autor
Áda116

Už to dlouho leželo v šuplíku

Nadešel poslední den, snad očekávaný

a nevyhnutelný.

Odcházím ztracena ve svém já.

 

Nestojím o společnost ani diváky,

nepotřebuji je.

Lidi mě celý život ničí.

 

Slunce zrcadlí me zlatavé vlasy,

ale já se třesu.

Možná zimou, možná strachem.

 

Nechci být jako ostatní, mám jiný záměr,

hlavně upřímný.

Nemůžu slavit konec.

(Já si ho vážím)


mno nevim no, něco tam je co by normálního člověka chytlo za srdce škoda že nejsem normální..... ale přesto poměrně povedené!

Eva_S
31. 05. 2005
Dát tip
Mam z toho smíšenej pocit....konec vcelku fajn, ale....slovíčka....

Přečetla jsem si pouze andulčinu reakci ... a mě se tohle dílo líbí v momentech, ne celé, protože mám pocit, že je to psáno v nějaké situaci, která je mi buďto vzdálená nebo neznámá ...

Měla jsem k tomu víc, ale úspěšně jsem to zapomněla. Jen možná ... zpracovat "všechny" lidi do svého "celého" - dosavadního života prozaického formou by nebylo tak marný.

Michalka222
20. 05. 2005
Dát tip
tip

Michalka222
20. 05. 2005
Dát tip

Michalka222
20. 05. 2005
Dát tip
Tak jo, dva pokusy jsou maximum a ten obrázek tu stejně neni... To dílko se ti prostě povedlo, Ádo..

Áda116
20. 05. 2005
Dát tip
Jaký obrázek..? Jsem zvědavá....

Andulka
19. 05. 2005
Dát tip
ja nechtela rozbor..:-) jen jsem ti chtela ukazat, kde jsem mela jako ctenar problemy...:-) Nicmene ti dekuji za velmi slusnou odpoved a jdu se podivat jestli se jako ctenar potesim pod jinou tvoji basnickou. Hezky den.

Andulka
19. 05. 2005
Dát tip
Mila Ado, akorat jsem se podivala na tvuj vek , 16 let....a napadly me dve veci.....a) mam pro tebe respect, ze si odpovedela slusne...:-))) b) a ze uz v tomhle veku si uvedomujes veci jako viru v sama sebe...

zdrcadlí mÉ a pžipomíná mi to 2001: Vesmírná odissea - konec je přeci jen začátek něčeho většího čeho bychom si měli vážit tip

Áda116
19. 05. 2005
Dát tip
Andulka: Jsem mo ráda, že ti moje odpověd stačila... Také jsem ráda za všechny názoory aten tvůj mi ukázal možné pohledy na dílo. A moc děkuji za ten respekt-vážím si ho! tibbaR_etihW: Konec může mít mnoho definicí, a proč ne takhle? Děkuji..

Ultramarine
18. 05. 2005
Dát tip
Slunce zrcadlí me zlatavé vlasy, ale já se třesu. Možná zimou, možná strachem. nádherné... tip

Ultramarine
18. 05. 2005
Dát tip
tak teď ten tipík.. promiň za vystrašení... :)

ysalamiri
18. 05. 2005
Dát tip
mně to přijde trochu plané..

supizmus
18. 05. 2005
Dát tip
ty závěrečné dvě sloky jsou výborné, ty první dvě mě moc neoslovily. ale konec dělá výsledný dojem, tedy ten je dobrý

Eidam
18. 05. 2005
Dát tip
*

Andulka
18. 05. 2005
Dát tip
Ja jsem to nejak vsechno nepochopila....za nekterymi versi davam sve poznamky....ale mozna, ze jsem jenom natvrdly ctenar, kteremu to nedoslo...:-) Nadešel poslední den, snad očekávaný a nevyhnutelný. -> posledni den? jaky? tveho zivota? to on tak jenom nadejde? Odcházím ztracena ve svém já. Nestojím o společnost ani diváky, nepotřebuji je. Lidi mě celý život ničí.-> vsichni? a co ti, kteri kolem rozdavaji lasku, ti co te vychovali, ti co ti pomohli? Slunce zrcadlí me zlatavé vlasy, ale já se třesu. Možná zimou, možná strachem. Nechci být jako ostatní, mám jiný záměr, hlavně upřímný. -> to jako vsichni ostatni nemaji uprimne nazory? Nemůžu slavit konec.-> Jaky konec? (Já si ho vážím)-> Jakeho konce si vazis? Jak to myslis?

Áda116
18. 05. 2005
Dát tip
Abych byla upřímná, strašně nerada podávám rozbor ke svým dílum... Vmých dílech jde většinou o to, aby se četlo mezi řádky... A počítám s tím, že se vždycky najde někdo komu to nic neřekne, nic si v tom nenajde... A tak doufám, že mi Andulko odpustíš, když ti rozbor nenapíši... Třeba najdeš něco zajímavého v jiném díle anebo jako někteří z nás nikdy mé poezii (pokud se to dá tak vznešeně nazývat) neporozumíš. Nicméně děkuji za pozastavení u mého díla a za pokus o hledání myšlenky....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru