Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hotel

15. 12. 2000
1
0
823
Autor
Loki69

Hotel ----- sedim sedim dlouho na svém gauči a dívám se upřeně na stěnu na stěně je totiž obraz a na něm je takový hotýlek a z jednoho okna toho hotelu se na mě dívá kluk možná to budu i já ale to bych se musel dívat na toho kluka co sedí na gauči před hotelem z okna dívám se z okna hotelu na toho kluka co si donesl gauč a sedl si do něj a pozoruje teď okno mého pokoje co ho mám v tomto hotelu eště předtim než sem seděl strašně dlouho na svém gauči tak sem si od kamaráda co se kouká dycky z okna svého pokoje v hotelu donesl ten obrázek toho hotelu on mi ho dal on je hodný a má barvy strašně rád bych si povídal ale je tu jen to okno a za oknem sedí kluk na gauči už sem jednou ve svém životě skoušel otevřít to okno ale nešlo to myslím že na chvilku zavřu oči asi jo jo zavřu oči já ho skusím otevřít hned teď jde to jde otevřít hej kamaráde poď si povídat on mě neslyší on mě nevidí má zavřené oči zavírám okno otevřu oči on na mě mává tak já mu také zamávám jakoby na mě přes to okno volal ale já tě neslyším slyšíš mě já tě neslyším křičím na něj proč jsi měl kamaráde zavřené oči když já měl otevřené okno proč proč když ty máš oči otevřené já mám zavřené okno sedim sedim dlouho na svém gauči a dívám se upřeně na stěnu na stěně je totiž obraz a na něm je takový hotýlek a z jednoho okna toho hotelu se na mě dívá kluk a najednou z toho obrazu začíná téci krev dívám se z okna hoteli na toho kluka co si donesl gauč a sedl si do něj a pozoruje teď okno mého pokoje co ho mám v tomto hotelu tomu klukovi najednou začali krvácet oči všude je krev kam se podívám samá krev i já sem krvavý i můj gauč je krvavý už ani nevidím na ten obraz natož na toho kluka za oknem toho hotelu na tom obrazu tak já si také vypíchnu oči když to i on udělal najednou vidím a co vidím ten kluk v okně toho hotelu na tom obrazu krvácí z očí všude kolem něj je krev celý pokoj je plný krve on se podřezal já se podřežu také přestala mi téct krev z očí bežím k oknu a vidím že přítel v polosedě pololeže je na gauči mrtvý podřezal se Tolik ze zápisků které jsme našli u jednoho schizofrenika, jež se podřezal. Trpěl utkvělou představou, že má dvě identity, ale my jsme ho už skoro vyléčili a on nám udělá tohle. Něco nebude v pořádku asi ten nový vzorek co jsme ho s ním léčili. Sestro vraďte tento vzorek, počkejte jakže se to jmenuje, á tady to má signaturu, sestro vraďte švýcarské firmě Sandoz tento vzorek jakéhosi LSD 25 ještě na přeskoušení, děkuji vám.
edith007
14. 07. 2004
Dát tip
působivé, moc mě to zaujalo, četla jsem to dokonce dvakrát

ten zaver tam ani neni tak nutnej ten popis ty acidovy schizy je vybornej sam o sobe i bez nakejch sokujicich dramatickejch efektu ale jinak fuckt jako phaaat respect, mon

Loki69
02. 03. 2004
Dát tip
mozna mas pravdu mozna mam pravdu ja uvidime za par let desetileti stoleti mozna pak zadna korektura nebude treba

MM
17. 12. 2000
Dát tip
vraťte tento rukopis korektorce a seberte ji někdo prosím vás to válium, vždyť ona už ani není schopná nic číst, natožpak psát a to je škoda, protože tohle vypadalo docela slibně, jenomže ta korektorka to zazdila, proč s tím někdo něco nedělá? (nebo naučte autora číst po sobě svoje zběsilý rukopisy, nebo mu dodejte taky trochu vália, třeba mu to pomůže). kdo odnesl všechno válium? já bych trochu potřeboval.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru