Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Lezavá

20. 12. 2000
3
0
1982
Autor
kalinka

... říkávám tomu stav ROZ...... /bez doplňování.. prostě roz...!/:o( PS: vyjímečně aktuální, žádnej zasr.... /lze doplnit!:o)/ archiv!!!:o)

Náhle tak smutno je mi.. Až to skoro bolí. A ty důvod těžko vyzvíš..., ač ptát se stále zkoušíš.. na c o k o l i v! Původci zástupní tvé vnímání unaví. V rytmu lží toužících, ááá - dva - tři vtančí ti do uší...Do hlavy! Tolikrát nadějí jitřena, že za muže PRAVDU lze mít... A s ní i děti... Lžu i pro paměť mou bolavou... Na jeho nůž v mých zádech. Na cizí smích.. A za zády ta třetí.. Slzy mi nepatří - to JÁ se zalekla s tebou jít do chrámu se stropem nebe! /Neumím říkat - POMOZ MI! Zlost značí - MOC TĚ POTŘEBUJI! SEVŘI MÉ TĚLO, POLIBKY UTIŠ! Absence lásky mě děsí, lásko moje... A dáš-li se odehnat...??!!! ???? Neumím říkat - ZACHRAŇ MĚ?!!:o...(/ Ani´s možná nezaznamenal můj strach.... A snad ani nezdradils´, jak ti z mé paměti.... A ten chrám dál bude mít své nebe... Jen asi bude znít žalmy a nicotou.. Čpět jako místo, ¨ kde plakat je marné.... A O ČEMKOLIV KRÁSNÉM SNÍT..?!..:O((( ZEBE!
kalinka
01. 01. 2001
Dát tip
No jo, no, asis trošku vedle, to bude těma mimikrama!:o) Ale sou dobrý, néééé?!:o))))

Grim
26. 12. 2000
Dát tip
Ajta ajta! To zní dost zoufale! Nějak mi to k tobě nepasuje! Či jsem vedle? Kam se poděl ten tvůj obvyklý cynismus a nadhled? Někdy to asi nejde..nojo...

kalinka
22. 12. 2000
Dát tip
No, koukám, že jsem byla řácky naměkko!:o( Tak to berte s rezervou! Jo, Jiko, je to o mě,takže to bude asi někdy ending story:o) J.: Díky, ale to mi jde, jen to nevypadá moc vesele:o(

JiKo
20. 12. 2000
Dát tip
Neverending story? :-/

J
20. 12. 2000
Dát tip
Tip. Kali, já vím, o čem píšeš. Napsala jsem XXX. Vydrž, poučená osudem,bude líp, věř mi. I když teď Ti nejde se ani usmát :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru