Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

papez

Výběr: rebecca13
06. 06. 2005
5
0
5184
Autor
houmles

zabomysi spory vyvolavaji rakovinu kontinentu. islam picha osla, papezenec ruzenec. Ty si vyser voko, ja vykoukam hovno, pak budeme dvojka jake neni rovno.

Zapalka vzplanula, smrdi tu sira.

Chysta se odskrtnuti vsehomira?

Jsem zcela zhnusen a sokovan

vsak strachy ve svem obydli sedim na zidli

V Americe pry chcijou na koran

Co az i za mnou prijdou, ze seru na bibli?


tschiko
16. 06. 2005
Dát tip
no jiste

houmles
07. 06. 2005
Dát tip
obhajoba se nekona. mozna tak hudlan na konecek, pro vas yntelektualni prasata co si ceni jen basnicek o lasce a cukratkach a svitani na plazi a mrdanicich, ktery ve sve zvrhle krase milovanim zovete. Prej stupidni tema. Precti si ty tvoje hnoje, celere. Prej blbost: rybko rybko ja k tem tvejm co jsem si ted precetl taky nemuzu rict nic jinyho. Zann je o metr nad vama - aspon naznak tolerance. O lednackovi se snad ani nebudu vyjadrovat, mit doma takovou mrchu tak ji asi budu muset nablejt za vejstrih, a to nejspis evrydej. no ale budiz, deti. medaili za demenci totiz ziskava kral tyranosaurus a jeho apel na solidaritu. ach jo, blbecku, ty bys mel dostat metal za vlezdoprdelizmus vsem tem kteri byli natolik psychicky labilni ze se nechali zlomit. a na zaver snad jen gratuluju neoopici, aikonovi a analce ze pochytili vo co tady gou, analce dokonce jeste zvlast za upozorneni na sqely showbyznysovy tah, ktery odvadi pozornost od problemu svetove politiky. Ostatni pohov, jdete si koupit nejaky Spy nebo Blitz nebo Story a zavrete se na hajzlu. :-*

celer
07. 06. 2005
Dát tip
..Hmm. pán zbožnuje vztekání se a bušení nožkama o podlahu..?? v mém případě:..Pokud sis četl moje "díla", ty z neznámého důvodu zamindrákovaný R.E.B.E.L.E, tak zjistíš že NE Spy..a že NE story...a že NEEE o lásce a svítání.. ..Pokud někdo totiž NENÍ kokotí hlava, všimne si toho, když už si to pročte a následovně se tím neohání, jak bůhvíjak ublížený chudák.. Pokud neuneseš kritiku, kamaráde, můžeš si tyhle "DÍLA" blekotat někde v rádiu, nebo se protlačit do televize..nebo se prostě zahrň skupinkou hnoje, jako jsi ty a Nadávej na to jak je všechno na piču.. s pánem BOHEM..

houmles
07. 06. 2005
Dát tip
I bez BOHA ubozaku. Prej stupidni tema. Precti si ty tvoje hnoje, celere. potrefena husa. citat z celeru: Pojď, maličká, půjdeme rozsvítit čekanky, ofouknout noční třpyt ranní louce, uplést copy pramenům, nadechnout se přímo z pupku, prohnat palce po vodách, snad času, snad slov a pamětí, pamětí. Jsou vzdálené, tak vzdálené a já si už opravdu nevzpomínám. Nevadí, maličká, já mám tebe a ty mně, .... konec citatu. to je na me moc.

houmles
07. 06. 2005
Dát tip
a nerikej mi kamarade, nepasli jsme spolu kozy.

Zann
07. 06. 2005
Dát tip
hehee... to bolo drsne houmles... normale sa mi ten zlty stvorcek dobre cital...

ledňáček
07. 06. 2005
Dát tip
Zann...tvoje reakce me dost pobavila - dik :-) Houmles za to svy chovani urcite nemuze. Ja tu mam ted na hlidani nekolik sedmiletych kamaradu svy sestry a je to to samy. Prejde s vekem :-)

celer
07. 06. 2005
Dát tip
..s tebou bych K:A:M:A:R:A:D:E napásl ani vepře...

JeanJoche
07. 06. 2005
Dát tip
:))) Královsky se bavím... Dílko sympatické...nu proč ne...jen mi tam chyběly ty háčky a čárky...ale jinak fajn....

houmles
07. 06. 2005
Dát tip
jj: chapavy chlapec :-)

aikon
06. 06. 2005
Dát tip
asi tak nejak 8)) *

Ammálka
06. 06. 2005
Dát tip
Myslim, ze moze byt ... A to mozno este netusis, ze vcera osetrili Michaela Jacksona s bolestami chrbtice...*t

ledňáček
06. 06. 2005
Dát tip
jsem se na to fakticky snazila koukat nezaujate a stejne mi to prislo hluboce prazdny a stupidni

Zann
06. 06. 2005
Dát tip
ked ti toto robi radost... I'm sick of it.

overflow
06. 06. 2005
Dát tip
taky názor... pro mě ne

celer
06. 06. 2005
Dát tip
---Proč bez háčků a čárek? ---Proč tak stupidní téma? ---neoslovilo, i když je to (rádoby) protest (zbytečný)..

rybka
06. 06. 2005
Dát tip
blbost

Po posledních událostech je jasné, že Písmáka vlastní a spravuje párek samolibých, upjatých a arogantních despotů. Opět bylo pár dobrých autorů nuceno odejít. Převážná většina tu však dál dřepí jak ovce. Proč? Jsou přece jiné servery, kde vládne mnohem větší svoboda - Literra, Totem, Minimax, Blueworld a další. Tím, že zde setrváváte, vyjadřujete těmto dvěma despotům podporu a současně se chováte nesolidárně k těm, kteří museli odejít. Zamyslete se nad tím!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru