Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jen tři tečky . . .

06. 06. 2005
1
0
1008
Autor
aniky

Tak nevím, nechci aby jste si to vyložili nějak násilnicky, myšleno ty tři tečky, ale někdy si tak připadám. Prostě stojím a vše jede rychleji než stíhám vnímat, a já jen stojím a blbě na to telím svůj zrak. Tak mě napadá , když ta želva je tak rychlá :o) Prostě nestíhám asi tenhle svět, nebo že by svět stíhal mne? No to spíš budou jiné orgány.

Stojíš na páse, ten ujíždí vzad.

V dáli tvá naděje,

ty zoufalec, musíš se smát.

 

Krutá tvá beznaděj,

zoufalství past.

Loutka jenž provázky strhány,

co je to za lži, že ovládá se snáz?

 

Špagáty žíly jsou, již nebude nic,

jen ticho a samota, vždyť ty už to víš.

Proč v očích slzy tvé? To pravda tak pálí,

nahá a ubohá, tělo mdlé,

cože je k smíchu nám? Nám?

Lásko ty pleteš se, to ti druzí se nám smáli.


aniky
07. 06. 2005
Dát tip
všem lidičkám, chybička se vloudila takže nyní už je to opravené. do poslendí sloky se neskopirovalo Proč v očích slzy tvé, ( to pravda tak pálí ) tohle tam chybí takže proto je to kostrbaté takže ještě raz, a znova, PS soráček měl jsem na to max 5 minu to víte ten trh a můj šéf :o)

aniky
07. 06. 2005
Dát tip
Už jsem si opravil tu kostrbatost prostě se to jen neskopčilo tak soráček.

Flammea
06. 06. 2005
Dát tip
Ehm...no, nějak v tom skřípe rytmus. A ten obsah mě taky zrovna neuchvátil, místy je to přehnaně teatrální, jako třeba "nahá a ubohá", "špagáty žíly jsou"...A tak celkově.

houmles
06. 06. 2005
Dát tip
petka, sednout. vy jste se na dnesek ale vubec nepripravil. a nesmejte se, od toho jsou tu jini! postavit takhle skonstruovany treba most, spadl by s prvnim rannim chodcem.

rybka
06. 06. 2005
Dát tip
viz Flammea...taky me to zrovna nejak nenadchlo...a nakonci se ten rym uplne nejak ztratil plus ty otazky se mi do toho nelibi :-(

overflow
06. 06. 2005
Dát tip
prolog :)) jinak ty rýmy tu bezmoc nějak svazujou a slovosled taky, možná je to záměr, nevim, ale uvolněnějším veršem by to šlo říct třeba líp.

celer
06. 06. 2005
Dát tip
perfektní je část se žílama..jnak takš takš..bez života.. ---nesnáším slovo " mdlé "....--------------------------------------

Po posledních událostech je jasné, že Písmáka vlastní a spravuje párek samolibých, upjatých a arogantních despotů. Opět bylo pár dobrých autorů nuceno odejít. Převážná většina tu však dál dřepí jak ovce. Proč? Jsou přece jiné servery, kde vládne mnohem větší svoboda - Literra, Totem, Minimax, Blueworld a další. Tím, že zde setrváváte, vyjadřujete těmto dvěma despotům podporu a současně se chováte nesolidárně k těm, kteří museli odejít. Zamyslete se nad tím!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru