Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak?

21. 12. 2000
0
0
1349
Autor
Nyx

jak jednoduché zapnout televizi jak prosté usnout v chvíli jak jednoduše pustí tě k vodě jak prostě musíš vědět jak jednoduché koupit provaz jak prosté poslat psaní jak jednoduše nejak prostá je jak jednoduchou mysl máš jak sprostě umíráš jak jednoduše mě máš jak prostě nevnímáš jak jednoduše nechceš znát jak prostě umírám i já jak jednoduché je plavat v snách jak hnusné je zavírat jak složité je tě přivolat jak hloupé jsi mé já jak jednoduše prostě usínáš jak nádherně mi píseň povídáš jak krásně vypadáš jak dlouzejak počítáš vteřin čas jak málo se usmíváš jak pádně odpovídáš jak jednoduše jablko trháš jak překrásný květ znáš jak úplně volášjak nádhernou smrt máš jak pohřbívášjak letí jak jak popelavě sináš jak se rozplýváš jak mi nikdy nemáváš jak jednoduše cítíš náraz jak poctivě sprostě prostě jak pomocný dělník spí jak bílé město ví jak nemáš ráda jak potlačuješ smích jak ironii jak se doví, že jsou vinni jak se svíjí had jak plave vrak jak se dělá kraách jak se topí v nás jak se cítím v rakvi jak mě dusíš jak úsměv dáváš jak patláš bláto po zdech jak lvi ptají sejak se sekyrou sekl jak ťuká motýl mrtev jak se mi miluješ jak sex jak povědět plač jak mrhat sebou jak nesmět se bát jak prosím tě lásko, jak?
JiKo
22. 12. 2000
Dát tip
jak jsi to myslel?

kafka
22. 12. 2000
Dát tip
kdo ti na to může odpovědět? docela jsi mi tou spoustou "jak" zamotal hlavu... brala bych tak 8 řádků z celku - někde uprostřed... víc ne

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru