Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

...ještěn že nejsem pedofil !

10. 06. 2005
1
0
5111
Autor
pepička15

Je neděle odpoledne. Horko a dusno. Sedím v autobuse. Všude kolem mne je cítit štiplavý zápach potu. Rozhlížím se okolo. Všude jen otrávené pohledy cestujících. Napravo ode mne sedí žena - přibližně padesátiletá. Pár desítek kilo navíc, roztékající se make-up, propocené šaty - asexuálnost sama. Píp! Stojíme na zastávce. Přistoupí postarší muž. Leknu se. Jeho studené modré oči, mastné vlasy a pach piva mě děsí. .. A pak - uvidím dívku... Ne,  to není dívka - je to žena. Ale co to... Vždyť je to ještě dítě! A přitom... Puntíkaté kalhotky vykukující z pod bílé minisukně, rašící poprsí pod upnutým tričkem, dlouhé vlasy, obrovské oči a rudá ústa. Smyslnost sama. Avšak kolik je jí let? Třináct? Ne, méně... Podívám se na přistoupivšího muže s mastnými vlasy. Pak můj pohled zabloudí ne smyslnou Lolitu... Ještě že nejsem pedofil!
Lakrov
29. 05. 2006
Dát tip
Já možná jsem a v ničem mě to neomezuje :-) Možná dokonce naopak; minimálně pojmu-li to v souladu s obsahem téhle povídky, ale ještě něco navíc: Dětské nápady, pohled na svět, výroky (nemyslím žvatlání skoronemluvňat; to by pak mohla být za pedofilní považována třeba každá druhá ženská (a pro tu druhou polovinu by se taky našlo nějaké to studené cizí slovo)). Mordyjé, vnořené závorky! Děti voní mládím. Myslím, že komu není tak přes čtyřicet, může předchozí větu považovat za projev nebezpečné úchylky. Pedofilie je ošklivá nemoc s nádhernými příčinami. Svět je někdy (očima dospělého) šedivý, tak proč si jej neosladit; nepřefiltrovat skutečnost přes ty sukýnky/čupřiny/bosá_chodidla nebo kdo ví co ještě , aby nám zase zrůžověl. No, už je ten můj příspěvek bezpečně delší, než ten text s nebezpečným názvem. Potěšil mě. Nejen já mám občas divné nápady :-). Dík a TiP

Milly
28. 05. 2006
Dát tip
nejseš? :-)

Rían
12. 11. 2005
Dát tip
jachachachahchachachachachachajchojchojchojcho,,,,,to se mam smát neblbě? :)

Rían
12. 11. 2005
Dát tip
chííííííííííííííííííííííííííííí chi,,,,,,at je videt,že sme rády na tom světě (ikdyž nás to někdy pekelně sere) :)))

Kaczenka
09. 11. 2005
Dát tip
tak nevim,co mě pobavilo víc, zda ta povídka anebo vaše následné juchuchání

Anyz
24. 10. 2005
Dát tip
jo jojo to je ono

Rían
04. 10. 2005
Dát tip
jachachá jocho choooooo chiiiiiiiiiiichuuuuuuuuuuuuuchacha chachacha

Rían
04. 10. 2005
Dát tip
to dat mod je ale nudný jachachachachachachchachachachschahcha

Rían
21. 09. 2005
Dát tip
to je na tvém vkusu,,,,,,,, :)

Rían
19. 09. 2005
Dát tip
nezoufej,i tvá chvíle nastane :)

Rían
13. 06. 2005
Dát tip
docela mi to pripomina inspiraci Bukowskim,,,, a jaho basnicku, kterou jsem cetla jako prvni- holky v puncochacich, ma to podobnou naladu, az na to, ze u toho Bukowskiho z toho ta pedofilie primo cisi, (nebyt jeho posledniho verse) :)))

Jeheheman
11. 06. 2005
Dát tip
píšeš : ještě že nejsem pedofil.. mno dobře a co by z toho pro onu jízdu busem plynulo kdybys byla? ,) já jen aby mi neunikla pointa toho oddechnutí si:)

Jeheheman
11. 06. 2005
Dát tip
teda ty seš hustá:o)) (ale ne nemyslím to zle) člověka přece napadají všeljaký blbosti i takový co se s jeho povahou neslučují, až si za některý nadává:) hlavně při monotónní jízdě se k tomuto mozek dostatečně nudí:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru