Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Soul

29. 12. 2000
0
0
574
Autor
Raptor

My soul is singing sadly again, and painful memories still remain, ´cause I´ve been thinking of You, since I said, „I badly love You“. I´ll be forever Your guardian Angel, I won´t allow You to get to the danger, ´cause life without You won´t be great, and we have to be stronger than our fate. I´d tell You that I´m loosing my heart, I can´t believe that I´m loosing my faith, I know, that our love is forbidden, and the Heaven is too unforgiven, but why?… Could You please, let me know, how would I live, without You, without your eyes, without your smile, how strong have I to be, to survive? I thought, that You can love me too, but You said, I must a bit more to do, I wanna lie close to You, and hear you sighing, and prove you, how real is my love, my darling.
alex
29. 12. 2000
Dát tip
super - ale nerozmím anglicky ani slovo co takhle překlad jinak je to slušný - tolik písmenek pohromadě

Cavalera
29. 12. 2000
Dát tip
Na první pohled to anglicky vypadá dobře, ale obsah, jejééééé .... trochu fantasie:-))) A jseš si jistej, že všechny výrazy jsou skutečně anghlicky?:-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru