Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hořce hořký

25. 06. 2005
4
0
1319
Autor
Blaznivkaaa

Měl bys to číst...

     Bylo to jednou večer, moje srdce plakalo, z nebe se sypaly blesky a hromy je následovaly nebývalou silou, když se rozum zastavil a ruce poklesly ke kolenům.

     Držíc v ruce několik let staré valentýnské přání jsem si i já přála se vrátit o pár let zpět, kdy srdce odesílatele patřilo mně. "Den bez Tebe je jako den bez slunce..", stálo tam. A po otevření: "...touha po Tobě mě přímo spaluje!". Bylo to krásné a sladké neznat, kdo Vám píše a přesto vědět, jak moc ho milujete a ještě mnohem krásnější a úžasnější byla myšlenka, že jste to Vy, kdo vlastní takové štěstí. A teď držíc v ruce několik let staré valentýnské přání si i já přeju se vrátit o pár let zpět.

     Srdce se mi svírá při myšlence, že jsem snad ztratila kousek své duše, své minulosti, své sladké přítomnosti a vysněné budoucnosti. Pro pár hloupých slov se teď bolest rozpíná po místnosti jako kouř cigaretového nedopalku, jen nasajete už Vás zabíjí. Kéž by to smutné mlčení vyplnil zvuk, jediný mým uším libý zvuk, krátké textové zprávy. Namísto toho se mi vrývá kamsi hluboko melodie písně "When Susannah cries" a možná by to tolik nebolelo nebýt druhým jménem Zuzana.

     Nezbývá než se na sebe dívat a proklínat každou minutu, kterou se víc a víc prodlužuje jizva tam uvnitř Vás, kde dáváte vzniknout svým snům, představám a přáním. Nezbývá než zkusit se chvíli nenávidět mnohem víc než jindy a s hořce hořkým pocitem se snažit zvednout své pokleslé ruce od kolen. 

    

 


katy
23. 08. 2005
Dát tip
Je to moc od srdce, což tomu dodává sílu, i když to není čertvíjaké umění líbí, tip

Bacil
27. 06. 2005
Dát tip
ale no tak... smutnět je občas potřeba, ale všeho s mírou... Narvah: Obvykle se zamilujeme toho, koho neznáme. Až ho poznáme, buď ze zamilování vznikne láska jiné kvality, nebo se rozejdeme. IMHO zamilovávání se je jedna z nejkrásnějších věcí na světě vůbec - jestli ne vůbec nejkrásnější...

Narvah
26. 06. 2005
Dát tip
zvuk textové zprávy, cha! jak můžeš tolik milovat někoho, koho neznáš?

Eilil
26. 06. 2005
Dát tip
tohle zabolí... rozesmutní.. ale Zuzanko.. nemáš důvod se nenávidět.. jenom to ne.. to nikam nevede.. zas na druhou stranu.. otevře Ti to nějaké jiné možnosti. nebo já nevím. .. třeba si to najisto uvědomuješ.. ale prostě ten pocit ztráty, kterou si člověk ještě přivodí sám (nebo má ten pocit) je k uzoufání.. ale stejně jak končí ty krásný věci, končí i ty smuný... posílám virtuální kapesníček, a pár paprsků na bolest... a hodně síly....

denisa
25. 06. 2005
Dát tip
krásnééééé

denisa
25. 06. 2005
Dát tip
smutné, emotivní, ale KRÁSNEEEEÉ

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru