Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Život

08. 01. 2001
0
0
589
Autor
Raptor

Život Když začínal jsem si myslet, že je mi již blaze, smutek vstoupil znenadání do mého srdce, začínám se obávat, že se už nikdy nezotavím, a to i přesto, že s tím bojuji, jak nejlépe umím.. Když si myslím, že začíná se mi jiná dívka líbit, zjeví se mi Tvá tvář a začnu ve vzpomínkách lovit, kolik prožil jsem s Tebou překrásných chvil, a jak málo z života jsem zatím okusil. Veškeré chvíle, které smím trávit jen s Tebou, připadají mi, jako vydal bych se na cestu dalekou, však jejího konce nikde na obzoru vidět není, a já si přeji, abych se neprobudil z romantického snění. Zlý osud si se mnou dělá, co chce, přestože toužím jen po jediné dívce. Já přestávám věřit v opětovanou lásku, neb nemám již city, co dal bych v sázku.
Vyjan
08. 01. 2001
Dát tip
Nezlob se, nevidím v tom ještě poezii. Jsou to rýmované dopisy nějaké dopisy. Snad to má význam pro ni, určitě pro tebe, ale pro další? Nevím, nevím. Zkus míň vzdychat, zkus zapomenout i na rýmy, soustřeď se víc na to, co je podstatné, jedinečné. Možná i ta holka pak líp zabere.))) Hodně štěstí.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru