Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mravenci v texaskách

30. 12. 2000
0
0
2307
Autor
Pavel_Daneš

ze sbírky "Zneuctění se trestá"

Při pohledu na mravence vždy pociťoval pohlavní rozkoš. To je ale nesmysl! Jak někdo může při pohledu na mravence pociťovat pohlavní rozkoš? Je to přesně naopak. Mravenci při pohledu na něj vždy pociťovali pohlavní rozkoš. Ale většina mravenců pohlaví nemá... Bude to jnak. Co je opakem rozkoše? Bolest. Zkrátka a dobře pociťoval při pohledu na mravence pohlavní bolest. Dnes byla zvlášť nesnesitelná. Rozlézala se po celém těle a usazovala se ve výrazně silných centrech na zádech, na stehnech i na břiše. Takový jakoby nepříjemný, tupý tlak... Mravenci byli toho dne ostatně obzvlášť vyvinutí. Černí, lesklí, čistě vykroužení, naolejovaní stáli v nekonečných špalírech, které se ztrácely až kdesi v nedohledném obzoru, jaký jen mohla naprosta rovina skýtat.
Kangi
23. 03. 2001
Dát tip
hodně zajímavý, ale co je podstatou příběhu, či jaké plyne poučení - člověk si musí z každého díla něco odnést, čím by mohl obohatit svůj zítřejší život ...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru