Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hledám právě tebe!

08. 07. 2005
10
3
6589
Autor
m_r_girl

Jen tak.. třeba se na písmáku někdo najde

Jdu lásce vstříc

s nohama v kapsách

a hledám svého milého čtveráka

jenom né probůh blonďáka

jsem onaká!

 

Krása je ve všem

je to tak prosté

travička roste

jasné je posté

když kašpar poskakuje

legrace pokračuje

 

Chtěla bych abys byl takovým Ty

půl srdce šašek půl srdce princ

abys již přijel, neztrácel čas

abys mne pozval již

na hodokvas

 

kde ten náš svazek stvrdíme navždy

ať můžem spolu v okamžik každý

sdílet svá hoře, sdílet své strasti

tolik mám chuť, bože! děti tvé klásti 

 


3 názory

šňupálek
26. 07. 2006
Dát tip
a proč ne blonďáka? T: aha. tak už tomu rozumim líp. ale slovo piča se mi furt eště nezačlo líbit..

Jeheheman
23. 01. 2006
Dát tip
dík za avi, sem teda trochu mimo kontext. asi zase nějakej exDavoušek:)

Naplněn
13. 11. 2005
Dát tip
Tak já jsem čekal a čekal, ale stejně jsem se od tebe ničeho rozumného nedočkal. Ale vůbec se nedivím, už tě znám jak svý boty. Víš ty, co? Já už na tebe asi fakt seru. Jestli tobě takto posranej život vyhovuje, tak mně teda opravdu ne. A je mi úplně jedno, co se mnou bude, protože vím, že to bude o moc lepší než teď a v celé mé minulosti. Tobě to možná jedno není, to brzy poznáme.

m_r_girl
25. 07. 2005
Dát tip
Lev: A co mi tu má jako jít? Jen tak tady na to zírám a nestačím se divit.. Písmák mi doporučila jedna kamarádka z Olmika, ale mám pocit že je to snad společenství nějakých elektronických cvoků, kteří se z netu už dočista zbláznili.. levDL, malá pavlínka (asi taky on), jeden se tu dokonce jmenuje paranoid.. jenyk a ten voloda výše je taky divný.. zírám. Až se fakt zdráhám vložit ještě dílko.. ale asi na to prostě kašlu a vložím si co chci.

Trini
24. 07. 2005
Dát tip
1. údaje, jak si mám být jistý, že budou správné?: to opravdu nevím jak ti tohle mám dokázat....chceš okopírovat můj rodný list? 2:tak proč jsi mne kontaktovala nejsem si jistá zda jsem tě kontaktovala já? nebylo to naopak?....opravdu si to už nepamatuji a jestli tak jen tím způsobem, že jsem si přečetla nějaké tvé dílko a napsala pod něj kritiku 3.tak moc se o mne zajímáš: byl jsi mi sympatický a svěřil jsi se mi, se svými starostmi.....chtěla jsem ti alespoň slovem trochu ulehčit 4.Proč jsi psala dílo o tom.... psala jsem básničky ne jen pro tebe, ale i pro jiné..... a pokud vím tak zrovna na to dílko jsi reagoval tím:"ale my se už viděli nebo potkali" a já odpověděla, že to teda budu muset předělat.... 5.To, co píšeš Ty, nepíše žena, co má 33 let, má dítě a je nejspíš vdaná : a proč by to podle tebe nemohl psát 33ti letá žena? Jako že jsem na to už stará? :-)))) vdaná nejsem, děti mám 6.chtěla jsem po tobě číslo na ICQ, jestli máš, že si chci s tebou popovídat.....proč jsi mi ho neposlal? Nemáš ICQ? 7.nepřipadá mi tak docela normální to co tady píšeš a jak ses začal chovat.....promiň ale to už zavání vážným zdravotním problémem 8.nenašel jsi lucinku? asi jsi špatně hledal...takže ještě "one".....deníček se jmenuje "Lucinčiny krůčky životem" a hledej od zadu bude mít nejspíš nejmíň bodů ;-) 9.asi něco "rozvěsím" na písmákovi 10.posílám avi....snad ti vyjasní mysl

rybka
24. 07. 2005
Dát tip
uz bez avi please...jenyku ja to nebyla!!!!!

Trini
24. 07. 2005
Dát tip
no ja ne to mi ver jako ze se J... jmenuji :-)))

jenyk: díky za avi...no ale jak tak koukáme, zatím se nic moc neděje...tak nás zase zavolejte až na svatbu jo?

rybka
23. 07. 2005
Dát tip
dobry, tak uz bez aviz, uz me to neba

Trini
23. 07. 2005
Dát tip
takže super Davide já jsem podle tebe.......jednak jenyk a jednak Martinka.....chceš znát celé moje jméno? bydliště? číslo na mobil??? povolání? co chceš abych tě přesvědčila oto m že jsem Trini ?......mám tento nick na centrumu, na ICQ(chceš mé číslo? řekni si-pošlu a můžeme si popovídat live) koukni na www.mojedite.cz.....mám tam fotky mé malé lucinky.......takže viz "deníčky dětí" rádá tě uvítám na mých "stránkách"....můžeš tam i bez registrace

Taková hovadina!!! :-/ To je opravdu vrchol blbosti!!!!!!!!! Máš nějakou schízu, ne??? Chceš, aby za tebou hned přijel nějaký kluk a vzal si tě, ale ani nevíš, který! Tobě vážně asi něco těžkýho spadlo na hlavu! :o) Radši to hned smaž, vždyť ti to šoupli do klubu, kde jsou samý defektní zmetky! Já tu zatím raději žádné dílo nemám, protože než napsat takovou prostoduchou infantilní říkanku, tak to radši nic. Se tomu Lvovi docela hodně divím, že ti tak podlízá, místo, aby ti pořádně vykoupal ksicht ve studené vodě. A nemáš taky trochu stihomam, když ho tak podezříváš??? Nezdá se ti někdy, že tě někdo chce přepadnout, okrást, zabít a tak podobně? Co takhle jít k doktorovi, ty tajemná m_r_ ze severní Moravy? :-DDD

Trini
22. 07. 2005
Dát tip
potěšila :-))) -t-

m_r_girl
20. 07. 2005
Dát tip
Lev: Jak kontaktovala co je to za nesmysl? Maximálně jsem ti někde mohla napsat kritiku nebo dát tip, to se snad nebere jako kontaktování. Ale zprávu jsi mi napsal první ty. Takže ty máš o mně přímo zájem?:-) Hele vy legráckové, přiznejte se, kdo z vás je LevDL? Já se na vás zlobit nebudu;-) avi

My to nejsme...se nám vůbec nelíbíš...my máme radši svou královnu...pápá a už bez avi...díky

m_r_girl
20. 07. 2005
Dát tip
mravenečci: promiňte:-)

no jo, lvi jsme, ale žádnej titul před ani za jménem zatím nemáme...:o)

Zbora
20. 07. 2005
Dát tip
Já taky nejsem LevDl, a jsem rád, že se proto na mě nezlobíš. Proč ho vlastně nechceš? Vypadá jako čestný hoch bez posraních úmyslů. A jelikož mlčení znamená souhlas, řádím.

m_r_girl
19. 07. 2005
Dát tip
Lev: Co cože? co seš zač? "tak by ses mi mohla představit"..jsi normál? Na jednu stranu mi píšeš, že mě miluješ a na druhou se mám přestavovat? Tak teď nevím jestli máš pocit, že mě znáš a miluješ nebo si ze mě děláš bohapustou šprťouchlajznu.. .. A vůbec celý tvůj příspěvek, řekla bych že jsi dílem někoho z těch ostatních, takže jim posílám to avízo, s tím ať si již ze mě nedělají legraci.

rybka
19. 07. 2005
Dát tip
haha....ja to nejsem...kazdopadne jsem se u toho cteni prispevku Lva pobavila, takze dik za avizo :-)

Zbora
19. 07. 2005
Dát tip
To je výborný :o) Přeji, abys vbrzku svého prince našla a spolu nakladli do hnízdečka lásky samé pěkné, bystré a mrštné potomky...já sám bych nejradši se tohoto úkolu zhostil, však necítím se potřebně zralý...snad kdybys chvíli s tím posečkal, až rozkvetu a princ u mě převáží šaška. Nebude Ti jistě vadit, když to zařadím do klubu citových egzémků, viď? t.

m_r_girl
18. 07. 2005
Dát tip
Lev: Už tyhle byly přebytečné. Já jsem přece nepsala co chce on, ale co chci já. Pokud on nechce něco z toho co já, tak se prostě podívám po jiném. A chodit si můžu jak chci, i s nohama v kaspách. Jsem svobodná mladá žena, pořád ještě.

m_r_girl
14. 07. 2005
Dát tip
Voloďa: Promiiň, já vím, že to ještě není nic moc, ale snad se brzy zlepším abys byl i Ty jako zkušený autor se mnou aspoň trošku spokojen:-) Lev: Děkuji za milou kritiku, je to určeno mému nastávajícímu, najde-li se vhodný. Chtěla bych mít hodně dětí (aspoň 5), tak proto to /klásti/. Sdílet se musí všechno Lve, i strasti:8)

Voloďa
10. 07. 2005
Dát tip
To je hrozná kravina, nezlob se na mne. Budeš li jakoby potřebovat pomoct s tvorbovitostí převra%t se na mě. Rád pomohu nováčkům.

Jeden
09. 07. 2005
Dát tip
Děti tvé klásti... tak to je fakt prča :-) Jinak je to dost neohrabaný a krkolomný.

saybye
09. 07. 2005
Dát tip
Neřekl bych, že je to neohrabaný a krkolomný... tolik mám chuť, bože! děti tvé klásti

Jdu lásce vstříc s nohama v kapsách To je dobrý!!! :o) Posílám obrázek a típek

m_r_girl
08. 07. 2005
Dát tip
Jéé, děkuju to je milé..:)

DRAHT
08. 07. 2005
Dát tip
Jdu lásce vstříc s nohama v kapsách To se mi moc líbí. TIP

hanys
08. 07. 2005
Dát tip
Nejsem schopná s tebou klásti děti, ale s chutí jsem si to přečetla.Fajné t*

hahaha...no my jsme černý jak boty tamtoho blondýna, ale už jsme tři a docela si vystačíme...:o)

rybka
08. 07. 2005
Dát tip
proc ne blondaka?..podle vlastni zkusenosti si laska nevybira :-) ..mam kamosku, co letela vzdycky po tmavovlasych a najednou sup, uz ma pet let blondaka :-) jo a tim koncem podle me vsechny vyplasis :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru