Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Neskutečná šukačka

04. 01. 2001
2
0
1904
Autor
Loki69

jedu v tramvaji myšlenkami se připravuji na kamarádčiny narozeniny a za 7 minut takhle vypadal papír na kterej jsem to čmáral

Neskutečná šukačka ------------------ Píchám holku jednoho "nicmoc" kámoše kerou sem už jednou vojel ještě než s ní začal chrápat a haha taky chodit to mu fakt nezávidim. VOd ní sem dostal papír a jí na narozky jsem věnoval Twistíka. Už s to někdy na tom zkoušela. Co mě ale nenapadlo je že to bude chtít vyskoušet se mnou a proč bych se bránil já na kolečku ještě nemrdal a tak sem se rozhod že bych si rád dal-že to je bohužel s ní-ale kurva neni ti to na Éčku a na tripu jedno. Tak to do ní peru vostopéro řve jak kdyby ji vodfikávali kozy a já jí zatim jenom profukoval vysokotlakovou turbínou píču no chá kurva to je pocit to si kurva všichni zkuste. "Zkuste znásobit svůj nejlepší orgasmus tisíckrát a ani se nepřiblížíte..." No tak takhle zrovna né ale co zkuste to pumpovat už to mít na krajíčku a furt to tam rvát už teče a furt jedete furt mydlíte jako tu blondýnu hlava nehlava. A zrovna když řvala nejvíc tak tam ten její přilít ze mě to vylítlo jak ze šneka na kerýho dupne prvák když si zapaluje svý první cígo. A už se do mě začal vopírat ten nadával a řval víc než já a vona při vorgáči dohromady kurva já myslel že mi prdne mozek teď si ještě představte mí haluze já ho viděl jako velkou chobotnici s nevoholenou držkou ale empaticky jsem ho měl rád. A von do mě buší já nahatej jak Adam, povalil mě pěstma a že mi rozkope koule tak jsem se schoulil do klubíčka aby mi neudělal míchaný a v tu ránu jakdybych procit. Křik sem na ní ať mi hodí džíny. A nezávisle na něm na jeho řevu a tom že sem ležel na zemi-nevim jak se mi to podařilo-sem si voblík gatě. V tu chvíli se ze mě stal Rocky zved sem se ze země-von jako by se nemoh vzpamatovat z toho že ještě před sekundou mi moh ukopnout palici tak na chvíli přestal a tak sem se do něj zase pustil já-viděli jste Fightclub jájo-akorát sem nechtěl zničit nic hezkýho ale zkurveně hnusnýho co už mě pěkně sralo. Před vodchodem jsem se na něj vychcal. A na všechno vostatní sem sral, na ní, na zbylí voblečení, mě to bylo jedno vylez z baráku nased do metra vylez na Vyšehradě přešplhal plot a skočil. To bylo to jediný co jsem ještě v životě nezažil. Smrt.
redscorpion
27. 06. 2004
Dát tip
No jë to stejná blbost jako koš, ve kterým se to objevilo, ovšem pro mnohé může být právě tenhle odpaďák redakce tím pravým výběrem :))))

Naja
20. 05. 2004
Dát tip
Uz to ze jsem docetla do konce znamena, ze jsi me zaujal.

Petr_Pan
03. 04. 2004
Dát tip
A sakra - tak tohle je dost ostrý a hodně dobrý...! Upřímný TIP + poklona (kterou neumím, takže asi ne ;-))

chapu ze to mistama muze byt silny kafe ale myslim ze to je clovekova vlastni vina kdyz se neboji docist to do konce tak je nejspis dostatecne zvedavej aby to prekousnul. udivuje me s jakou lehkosti a uprimnosti to Loki umi napsat a kolik lasky a nevinosti z toho zari pokud se tomu podivate trosku pod poklicku... ten chlapek rozhodne neni zlej clovek nejni to zadnej prvoplanovej provokater a k opozici k panu kafarovi bych i veril ze vi o cem mluvi (ale to u literarniho dila prece stejne neni relevantni - vzdycky to je fikce). neverit a ignorovat je akorat ta jednodussi cesta pri konfrontaci s necim, co do jednotlivcova vnimani sveta ne a nemuze zapadnout.. jo a asi si te pane hodim do oblibenych btw cetl jsi "apokryfy bionickyho mesiase sira morfia z makovejch poli"? myslim ze by se ti to mohlo libit http://www.punknet.cz/apokryfy/sma.htm

pampelin
12. 03. 2004
Dát tip
Vlastně mi to přijde celkem zajímavé...:)

Loki69
02. 03. 2004
Dát tip
vite hosi tak to proste chodi v zivote ja vim ze tohle je fakt hnusna vec co sem napsal ale nestidim se za to ani po 5 letech nebo kolika fetu sem si uzil dost hodne mi to dalo hodne mi to vzalo a jen blbec by si moh myslet ze neco s toho bych mohl myslet vazne

IVANOL
05. 01. 2001
Dát tip
*§*

kafar
05. 01. 2001
Dát tip
Názor Styxe je přesně to co mám chuť vyjádřit na adresu Lokiho a ještě přidám svůj vlastní. Pokud máš Loki s měkým i, přehnaný potřeby se vyjadřovat o věcech kterým patrně vůbec nerozumíš a nebo ještě spíš jsi je nikdy neprožíval, pak věř že ti závidím tvojí velmi bujnou fantazii, kterou dozajista ukojíš právě jako nyní, dalším podobným nesmyslným způsobem. Hodně štěstí.

Rozervanec
05. 01. 2001
Dát tip
Asi jsem trochu konzervativní, ale tohle je vážně trochu silný kafe. Celkem je mi z toho na bli.. Vážně je to hnusný. Ani nevím, co jsi tím chtěl nám, čtenářům, sdělit.

Styx
04. 01. 2001
Dát tip
Prasečina bez hlubšího významu pro ostatní, kteří nespatřují v kurvení a fetování to pravé.Smrt na konci marně snaží se nahradit plitkost a ubohost textu.Samozřejmě chce asi autor reakci podobné té mojí, možná se tím bude dobře bavit, ale to je jeho právo, které je nutno respektovat a pokud z toho má osobně dobrý pocit, netřeba mu ho brát, ba naopak mu ho přeji.To je můj názor.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru