Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pátek - volba prázdninového počasí

15. 07. 2005
1
0
2292
Autor
REDH0T

Každým rokem se Vás v červnu ptám - Jaké chcete léto ? Slunečné, deštivé, teplé, chladné, modré, žluté, malé, velké a vy si pokaždé vymýšlíte. No, hlavně aby bylo to teplíčko, ale ne zase moc, aby se nám nespálila záda a sousedům ať prší a když budeme chodit do práce, tak ať je jen tak kolem 21 stupňů a polojasno a jeden aby se z těch vašich přání zbláznil. Letos jsem si řekl dost a pro příští rok mám pro vás připravený formulář. Můžete zatrhnout jen jednu z možností :

A/ vyhrajete 1,000.000 Kč ve sportce, bude neustále svítit slunce, teploty kolem 30 stupňů a majitel na Vás převede veškeré akcie společnosti Mattoni

B/ seznámíte se se šarmantním partnerem/-rkou, bohužel ten/ta stávající se to dozví, sousedé vám vyplaví byt a 14 dní budete malovat a k tomu bude pořád polojasno, teploty kolem 17 stupňů.

C/ celé prázdniny bude mrznout, při autonehodě přijdete o partnera/-rku a sám jste vážně zraněn, váš dům vyhoří a vy přijdete na to, že jste již dva roky neuhradili pojistku.


Vybírejte, ale moc si nevymýšlejte a vězte, že JÁ Vám splním veškerá přání. Dávno je znám...
pacajda
27. 07. 2005
Dát tip
Je třeba vědět: 1. Kdo nabízí splnění přání? 2. Jaké záruky skýtá, když nedodrží objednávku? 3. Jjezaručena ochrana osobních dat? Jako sociologický průzkum by to mohlo být zajímavé, takže TIP za nápad.

andromeda
25. 07. 2005
Dát tip
jé, tak já bych brala tu sportku...........

rybka
19. 07. 2005
Dát tip
ja tak nesnasim formulare...tak za D :-)

Kurt2
15. 07. 2005
Dát tip
já bych C. to tak ke mě padne...

alina
15. 07. 2005
Dát tip
beru za A/ ... a kdyby k tomu bylo ještě pár bonusů pro věrného odběratele, taxe zlobit nebudu :o)))))) PS: jináč jsem milá a skromná holka!! fakti! nekecám!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru