Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Smrt

11. 01. 2001
1
0
2226
Autor
Nebásník

SMRT Před krásou oči zavíráš do prázdna zíráš svůj život nevnímáš umřít se pomalu učíš Míváš často satrosti zmizely všechny tvé radosti o převeliké ideji krásy jsi na počátku zkázy Zmizely barvy ze světa všude jen prázdá temnota převeliká samota tak monotóní konec.
Perdita
09. 02. 2004
Dát tip
verše jsou trochu neohrabané, ale jinak pěkná báseň- líbí se mi Zmizely barvy ze světa, všude jen prázdná temnota (moc hezký veršík:) Jen tak dál.

Prokletí
07. 09. 2002
Dát tip
Mno po technické stránce věci je slabé, akorát se mi líbí AAAC na konci, poslední sloka tak dostává zajímavej rytmckej šmrnc ;o) čtvrtý řádek je dost slbý, nechceš do něj ještě sáhnout? ;o) A nesmutnííííííííí ;o) Pá m.

Čolito
12. 04. 2002
Dát tip
myslíš, že se dá naučit umírání? Já myslím že ne.....

Bloncka
11. 03. 2001
Dát tip
jojo, tak tohle je něco pro mě :) jen mi tam trochu skřípe násilnej slovosled ve druhým řádku druhý sloky ale ta první je totálně... bestiální. to jako že dobrá poklona s tipem (dneska to ňák přehánim...:))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru