Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

homogenicke

12. 01. 2001
2
0
1389
Autor
ergo

no, snad se to někomu líbit bude mě se nejvíc líbí Alarm call/výstraha a Pluto

VŠE JAKO NEON Nevnímáš svatozář všeho nademnou Nedojdeš nad Nevnímáš rej okolo tvé hlavy Tobě špatný Já utkám ti Ůžasnou síť Záři v temných hadrech vše jako neon kokon obvineš obejmeš vše už můžeš spát na fétus jemný zvln naplníš nad živit živit tvůj turteheart - °nevim co to je° pomůžou nám důvot našeho ptaní o pomoc a světélkující zář - to živí tě ! nenaštveš se na sebe nenaštveš se na sebe …s břitvou, říznout řez otevřít a světélkující zář živí tě, med !!! 5 ROKŮ myslíš že popřu svou zvláštnost takže, mám toho dost je ti jedno kdo není mimo ale většinou všimneš si až po pěti letech když žiješ tam dlouho probereš se všechna láska - menší troufnu si k braní si z troufnu si ukaž mi svý dlaně znuděná skřekem kdo řekne co chce to nešlo zvládnou nezvládnuvše lásku troufnu si k braní si z troufnu si ukaž mi svý dlaně co je tak děsný ? není tam vidět nemůžeš zvládnout, nemmůžeš zvládnout lásku NEDOSPĚLOST Jak dovedu být nedospělá Myslím jak vyjádřim změnu Ta nepřítomná část ve mě? Taková krajní lenost ze mě! VÝSTRAHA Chodím po zemi a pozoruji lidi Můžu být upřímná/ý/ a říci štěstí ne Nemůžeš řící naději ne, nemůžeš říci ne štěstí Chci jít na horský vrchol S rádiem a dobrými bateriemi Pustit veselou melodii A zdarma lidskou soutěž k utrpení Nemrdá mě buddhismus vždyť je osvícením Menší místnost dal jsi mi, prostornější musím mít Ten je výstrahou probere, že, vzedme teď Dnes nemám štěstí a to mě neděsí PLUTO Promiň mi však právě jsem vybouchlo Exploze toho těla je ze mě jako nové zítra procitnu Lechce zmožen Ale jak nové VŠECHNO JE PLNÉ LÁSKY láskou jsi dělán sklon k ní máš láskou jsi dělán I důvěřuješ jí Ne snad proto že Dáváš své V to Snad ne Pro nutnost Jseš Upnut Lámeš hlavu nad tím Všechen jeho stín Vše lásky plné Všechen jeho stín Vše lásky plné Jak cizí teď tvé Vše lásky plné Tvůj telefon vyvěšený Vše lásky plné Dveře všechny zavřený Vše lásky plné
ergo
17. 01. 2001
Dát tip
prosím vás pozor to je jen překlad textů Sjona a Bjork z bjork alba homogenic. konec hlášky

ady
12. 01. 2001
Dát tip
fň fň, tip.

ady
12. 01. 2001
Dát tip
K mimo heterogenické: Kategorii MIMO se neůčastní žebříčků, číselných přehledů. No teď jsem si to přečetl, tak proto nejde tip áááááááá tip, taky nic áááááááá tip zase nic, ach jo.

Janis
12. 01. 2001
Dát tip
*

Print
12. 01. 2001
Dát tip
Tak tohle je fakt E(r)GO, co stojí za to!!!!!*:-) *!

Bříza
12. 01. 2001
Dát tip
v tom posledním jsem našel něco, co snad není mou projekcí takže- JO

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru