Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

o velikostech

18. 08. 2005
9
0
3537

     Mám jednu kamarádku, která má velkej močák. Ona teda docela dost chlastá. Když o tom tak přemejšlim, tak většina mých kamarádek docela dost chlastá, jestli to nebude tim, že já nechlastám, já ani skoro nepiju, teda alkohol, vodu jo a protiklady se přitahujou. A muj močák má, od minulýho tejdne, řekla bych, tak kubík. Jakože jeden kubickej centimetr. To je centimetr krát centimetr krát centimetr, víc to nebude. Tim nechci říct, že bych měla v břiše krychličku, to může bejt klidně kvádříček, ale nejspíš to je takovej maličkej pytlíček. Chodim na ten záchod imrvére. Ta kamarádka, co má tak velkej močák, má tak velkej močák, že posadila na prdel i doktory, který jí ten močák měřili. Řekli jí, že normální ženská má 0,4 – 0,8 a normální chlap má 0,6 – 1,2 litru a ona že má kapacitu močového měchýře 1,6 litru, což je neuvěřitelný, vzhledem k tomu, že měří sto padesát centimetrů a váží čtyřicet kilo, což je taky neuvěřitelný, vzhledem k tomu, že pije jenom pivo, pije ho intenzivně od svých třinácti let a od šestnácti si pravidelně nakládá minimálně deset kousků denně. A nejí. Nic. Ale fakt vůbec nic. Teda jednou za tejden si koupí kousek syrovýho masa. Prostě protiklady se přitahujou, velkej močák a malej močák se přitáhly, velká prdel a malá prdel a tak. A vlastně já ji ani nemám moc ráda. Protože fakt chlastá. Protože je jí padesát a už deset let blábolí nesmysly. Protože její děti ji neznaj jinak, než sedící na kanapi, zabalenou do deky (špatnej krevní oběh z chlastu), volající: „Gabi, přines mi pivo!“ a mávající prázdnou flaškou. Ale to nic nemění na tom, že já mám malej močák a že mi to dost překáží v životě. V práci taky. Běhám na ten záchod každou chvilku, když se jen trošku napiju. Že bych byla těhotná, to nehrozí, leda by nějakej svižně průraznej bičík ošálil gumičku a my to nepoznali, což je asi dost nepravděpodobný. I když když jsem byla třikrát v mým životě těhotná, tak jsem taky takhle lítala, fakt, člověk by řek, že mimino začne  tomu močáku vadit, až je trošku povyrostlý, že ho jako stlačuje, moje mimina vadila mýmu močáku od tý chvíle, co se ta buňka podělila na dvě, možná čtyři. No nevadí, má těhotenství tu nebudeme rozebírat, i když to je taky dost zajímavý. Já potřebuju nutně zjistit, co má dělat člověk, kterej má malej močák, tudíž chodí každejch pět minut čůrat (proč moje šéfová říká čurat?)! Co má člověk dělat, aby měl správně velikej močovej měchýř? Co mám dělat, aby se vrátila jeho původní, mně vyhovující velikost?


:o))))) *

REDH0T
19. 08. 2005
Dát tip
čekanko, tebe mám rád z mnoha důvodů... jedním z nich je i tvůj močák :o)

jé, to je hezký, to se teda můžeme vzít, viď :-))))))

REDH0T
19. 08. 2005
Dát tip
tedy - smím prosit :o)

Rowenna
19. 08. 2005
Dát tip
co je malé, to je milé, přeci :-)))))) ještě bys mohla napsat o nadýmání, to bejvá taky problém

Delahaye
19. 08. 2005
Dát tip
já taky říkám : čurat asi proto, že je to většinou kratky .. prostata a tak .. .-)

dadíková
18. 08. 2005
Dát tip
věříš, že jsme to přečtla? ty mě máš už vycvičenou....tolik slov...:)))

dyk je to jenom miniatura v podstatě :-)))))

Toscana
18. 08. 2005
Dát tip
Co tak vrhnout se na magii? :o)))) možná to jediný by tak ještě.... :o)

dadíková
18. 08. 2005
Dát tip
jo miniatura, ale jak sviňa....:))

Zbora
18. 08. 2005
Dát tip
Tada, ty máš témata...jen čekám, kdy Tě napadne napsat o svojí stolici...Salvator Dalí s ní tušim dokonce maloval...a za to tip :o) ...a rada nazávěr...roztahovat, roztahovat, roztahovat (roztahuje se tím, že se moc chlastá a nemyslí se na to).

Zuzulinka
18. 08. 2005
Dát tip
Já jsem se fakt pobavila...napsat o močáku, to je teda nápad...taky chodím často, ale zas tak moc né..tak já ho mám asik maličko větší:-))*

no já jsem už někde stolici zmínila, podle mě je to dost důležitá záležitost a Boudník maloval spermatem :-)

no já jsem už někde stolici zmínila, podle mě je to dost důležitá záležitost a Boudník maloval spermatem :-)

komedie
18. 08. 2005
Dát tip
:-))))))))))))T

Zbora
18. 08. 2005
Dát tip
To musely bejt pěkný potraty :o)))

Vaud
18. 08. 2005
Dát tip
Máš nejspíš močovou infekci, na druhém místě by se mohla umístit stresová inkontinence (je možné, že gynekologické orgány nesedí, tam jako kdysi a tlačí na močový měchýř). Kamarádka je sice dobře trénovaná, ale už jí možná začínají odcházet ledviny a játra. Určitě ještě kouří, takže zabalená do deky je nejspíš pro poruchy periferního prokrvení způsobené akcelerovanou aterosklerózou. Podle mě by mohla mít i křeče v nohách smíšené etiologie. jestli chceš, můžu Ti napsat i souhrn vyšetření a léčbu... hezký den

no jasně, že chci! Konečně konstruktivní kritika! ona teda kamarádka kouří, ale křeče má její manžel, kterej nechlastá

dadik
18. 08. 2005
Dát tip
jé hypochodrům se líbí mít tu doktora....:))) to jako mně...:)) zdravím

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru