Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Papuč

14. 01. 2001
3
1
1451
Autor
tOjik

Byly Vánoce a já měl narozky-a.) dobře -b.)špatně ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- a.)dobře Juchůůůůůů je to tady miliony dárků a na celej rok pokoj od toho pusinkování a těch keců. Jako třeba tetička Miluše: "No to je ,ale milej klučina a už chodí do 3 třídy." a dá mě pusu, kterou mě oslizne celej oblyčej.FUJ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- b.)špatně Ach jo to je nejhorší prokletí na světě. Narozeniny 24.12. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Štedrovečerní večeře je za mnou ne, zě by mě nechutnala, ale znáte to Vánoce jsou Vánoce. Plni napětí a vzrušení, čekáme na zvoneček.Tatík odchází na WC a-cink cink.Běžím skáču přes bariéry náhodně spadlých kabátů a bot,otevírám dveře a-nic tatíkovi spadly klíče.Vracím se sklesle na židly do kuchyně,ale nepřestávám doufat,že se zvuk zvonečku nakonec přece jen ozve.Ozval se. překážkovou dráhu jsem si zopakoval a kupodivu bez úhony,až na začátek kdy jsem zakopl o nohu stolu a vysklil dveře od kuchině. Pod stromkem bylo spousta balíčkůrůzných tvarů i velikostí.Kuličky,kvádry,krychle, brambory a všichni čekaly co dostanu.2 knížky,pouzdro do školy. "Furt mě tu školu připomínají.Třeba 20 července to je jedno škola školaa pro změnu škola."mumlal jsem. S plyšovou tarantulí to bylo tak:Pomalu a tajemně jsem ji vytahoval,poněvač se na mě vsichni díva.i.A-hoplá přímý zásech sestra zaječela,vylítla z pokoje a zakopla o kabát,který já přeskakuji jak laň.LEGO supr to je to co jsem chtěl.Poslední dárek na dnešek,zbytek zítra. "Poslední dárek na dnešek je tento!"."Rozbeluj dělej"křicí vsichni."Papuče ty sou boží vy- padaj jako klaunský boty!"Skládání LEGa mě zabtalo zbytek večeka a potom jsem šel spát. Probudil sem se a u postele byla jen pravá"Mamíííííí trapný vrať mi druhou papuč"křičel jsem a dostalo se mi nemilé odpovědi "Já ji nemám.".Vstal jsem a šel do obýváku "a vida" levá papuča."a šel jsem pro mamku.Došli jsme a ona byla na druhém konci obýváku. "A sakra jak se tam dostala?"Obul jsem si ji a šel rozbalit druhou část dárků.Rádio,disketa se hrou,kteru jsem nemohl za boha sehnat,míč a stolní hra.Šel jsem si zahrát tu novou hru. Po hodině hraní jsem si zul papuče a jenom ze srandy jsem jim řekl,aby mně došli pro oblečení a ony prostě šli a oblečení mi donesli.Tak jsem pochopil,že jsou vlastně živý Druhý den ráno jsem se probudil a levá tam nebyla tak dostaly jména.Neposeda a Poslušnej.

1 názor

tOjik
10. 01. 2007
Dát tip
covece,lidi,taxem si to cet po sobe ted a uplne se stydim za ty hrubky tam.. :)

alina
05. 08. 2003
Dát tip
tak tohle je naprosto genyjálňý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* * *

Open
23. 01. 2001
Dát tip
Nápadík líbí, pozdravuj je.

Vio
16. 01. 2001
Dát tip
Čéče, kamarádíčku, doma máš básníka, tak mu to šoupni ke korekci ;-) ... tatíkovi spadly klíče... hň hň hň ;-) ... a vysklil dveře od kuchyně... to muselo být veselo ;-) Je to docela ftipné, ale chtělo by to zbavit se té přebytečné vaty... ááááááu, papouchu, nebij mě... ;-)))

Falka
15. 01. 2001
Dát tip
Ty kabáty si náhodou umím představit :o) Ale na Štědrý večer u vás přece banda Písmáků nebývá... nebo jo? A takové papuče bych náhodou taky brala :o) Jenom za ty chyby tě, bráško, musím taky pokárat :o)))

papouch
15. 01. 2001
Dát tip
Slibuju, že aby tam neměl pravopysní chibi na něj dohlýdnu abi tam ty chybi nemněl dyď je to vostuda ale :-)))

tOjik
15. 01. 2001
Dát tip
ty chyby tos přes víkend nespal?ajo u nas byli Pismaci

Skleboun
14. 01. 2001
Dát tip
chlapce draha, mas tam tolik pravopisnych chyb, ze by se pani ucitelka musla nad tebou zastydet! I pokud chodis teprve do treti tridy, davej si pozor na chyby. Dej to kdyztak nekomu precist, at ti to zkontroluje. Jinak te vitam mezi nami :)) ps.Tolkien je s mekkym!

ady
14. 01. 2001
Dát tip
Hele, kde to bydlíš, že doma skáčete přes kabáty? Je, vždyť Ty tam máš chyb ještě více než mám já.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru