Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dráma polní

Výběr: ondrech
30. 08. 2005
13
0
3211
Autor
Barman

  Kobylka Sára skákala jak divá, brala to přes tři pampelišky naráz a nebylo se čemu divit, poněvadž ji honila včela Liduna, kterou Sára shodila z květu za účelem zlepšení kondice, a to také dělala, protože kobylky jsou líné a dokud je nic nehoní, tak netrénují, a Sára skočila pod kámen, Liduna utřela a utřela si i pyl z nožek, tak šla zasejc pracovat a v duchu si říkala, jak tu kobylku příště píchne a celé to sledoval mravenec Boris a náramně se smál a jak se tak smál, zašlápla ho koza Líza, která si vykročila na pastvu a její kopýtka neznala ohledy na nějaké mravence, no to víte, koza, a Sára se rozhlédla a spokojena s tréninkovou fází v klidu doskákala k jeteli a jala se ho hryzat čekajíc na kobyláka Zdeňka, jenže ten měl jiné starosti, honil ho vrabec Pepa a to není žádná včela, protože Pepa je elitní vrabec, ale Zdeněk to ke svému štěstí stihl ke stejnému kameni jako před chvílí Sára, jenže byl grogy a na nějakej blbej jetel neměl náladu a Sára začala žárlit a jak si tak žárlila, zahlédla ji Liduna a to Sára nečekala, dostala žihadlo a zadeček ji napuchl, až se styděla a zanedlouho to byl pořádný zadek a v tu dobu kozu Lízu zahlédl Velkopopovický kozel a začal ji honit, takže běhali po louce a celou louku zpustošili, přitom to bylo zbytečné, protože kozel měl formu a Lízu doběhnul a udělal jí malého kozlíka a ten je za deset kaček, takže těm, co pijou se vyplatí, rádi zaplatí, v kopci se zapotí a zpustošená louka ožila, Sára našla Zdeňka, on ji pofoukal zadek, takže bylo hned líp a mohli dělat stejné věci jako kozy, no fuj, vrabec Pepa si našel elitní vrabčici, které udělal to samé, co Zdeněk Sáře, no fuj, a brouci, když to viděli, dostali chutě, no fuj fuj fuj, celá louka se dobře bavila a páter Koniáš, když to viděl, nechal louku posekat.
StvN
21. 09. 2005
Dát tip
Dobrota. Připomnělo mi to, že moje myška chytla a sežrala kobylku, co se jí odvážila skočit do klece. Abych popíchl havranku a její zastydlou mysl, tak se lehce zhorzím nad člověkem, který dokáže pochválit závěr a strhat celé předchozí dílo a neuvědomí si, že závěr by bez díla nebyl záverem, ale začátkem.

ondrech
02. 09. 2005
Dát tip
chacha! barmane, měl bys být více oceněn... dám ti výběr(stejně je to divný:)))

Barman
01. 09. 2005
Dát tip
Díky všem, všem, všem

Skřivan
30. 08. 2005
Dát tip
...tak jednoho Kohzla na pátera Koniáše...

Havranka5
30. 08. 2005
Dát tip
Závěr s církví svatou a posekáním pářící se louky je dost dobrý. Ale ten zbytek infantilně pubertální svou formou i nenápaditostí. Chtělo by to přepracovat a prohloubit.

Barman
30. 08. 2005
Dát tip
Jsem zdá se nepochopen. Mé Dráma má člověku odlehčit a ne ho zatěžovat hloubkama. Ostatně kdo chce tak si tu hloubku najde všade. Infantilně pubertální je lepší než smutný. díkes:)

Ale jo, vcelku zábavné, i když nicneříkající. Forma psaní bez jediné tečky evidentně potřebuje ještě pilovat, u tohohle autora.

pozorovatel
30. 08. 2005
Dát tip
:))))) zkrátka příroda havranko, tys šílená:))))

LuFi
30. 08. 2005
Dát tip
Nevim, co byste na tom chtěli prohlubovat, to by se pak přece nedalo číst! Takhle jsem si to přečet, pobavil se a říkám dobrý*:-)

:o))))

fungus2
30. 08. 2005
Dát tip
Fajn**

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru