Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Stíny rukou (v nemoci)

Výběr: Print
17. 01. 2001
2
0
2432
Autor
pauper

21. 11. 1993 (v nemoci) Stíny rukou smutný plamínek sněžného večera samota & ponuré tóny šumaře harmonikáře sedí na rohu a vločky ho obalují v plechovém hrnku chybí drobné mince není nikoho, kdo by mu zaplatil za Hru povznášející mysl pod ponuré konstrukce paneláků pod smogovou vrstvu usínajícího města nad hrabivost všude kolem dokola kdy Teď má své místo a co bylo třeba někdy bude protože nekonečná přítomnost je drcena kmity neposedných atomů a zakašlání vrátí snění do reality reality zítřka, který třeba nepřijde protože se mu nebude chtít vstávat z neexistující budoucnosti je unaven a radši poslouchá falešné akordy starého harmonikáře který tam nikdy neseděl Raději tančeme do kopce vzhůru na vrcholu nás stejně nic nečeká a jestli tě cestou polechtá pírko tak .......... a vesel se dál já doskáču nahoru, odrazím se s pocitem ze mne dole nic nečeká a zůstanu viset ve vzduchu, asi tak tři metry nad zemí A jsem tak spokojen a kdo umí, může se přidat. Zůstanu tam viset až do dne, který nepřijde – lépe než zapadat sněhem za teskných tónů akordeonu
Janis
01. 07. 2001
Dát tip
*!

Print
17. 01. 2001
Dát tip
Bolavé, ale neufňukané... Tak trochu sevřený v sobě dávám ti *! *!

hermit
17. 01. 2001
Dát tip
Jo, ono je to Mimo. No to nevadí. A ten anonym výše jsem já, sorry.

Miroslawek
17. 01. 2001
Dát tip
Typický pauper, jestli máš tak jemné ruce, jako slova, musím se jejich doteku vyhnout, abych nedostal MIMOvolný orgasmus. Zbaven formy létáš vysoko.

Stepca
17. 01. 2001
Dát tip
......dnes je to samá nálada, ale tahle tu ještě nebyla :-).

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru