Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

co poslouchá w ...naquei manou - beztíže, ememvoodoopöká - fontane - stadt, squall - how things work

04. 09. 2005
4
0
2085
Autor
Waawe

co poslouchá w.... kolečka, čtverečky čtverečky ?

naquei manou - beztíže


beztížný stav je pocit přilehlých dnů a nedělních dýchánků v jemně nasládlé kavárně plné turistů. pocit, který si rádi budete neustále vybavovat a budete ho kreslit na všechny cihlové zdi okolo vašeho domu - a mraky vám budou rozhánět myšlenky někam daleko za obzor. uchopitelné části se přitulí aby vám následně přednesly ty nejlepší čabajky. větrné mlýny zase rozemelou jemnou poetiku na prach a řeknou : "to je krása - ty jsi prasák" .
holky jsou z masa (a chutnají jak omeleta) a když je píchneš vidličkou jsou měkké (jako balónek) a kristýnka s danou serfují na vlnách - většinou v cizím dresu. není to sen - mají jen obrovské štěstí, které s sebou nosí v ranci. pokoj na sny je luxusní a postele jsou vždy studené. a bodyčeky ? ty si nechte pro sebe....

tohle je svět figurýn a manekýnů....




ememvoodoopöká - fontane - stadt


podle úv srr tahle deska chutná jako mok vítězů a kýbel hoven.
tahle nepatřičná směs ingrediencí letí vzhůru - k hjůstnu. taky jsem kdysi fandil raketám a miloval obrázky josefa lady. tyhle časy jsou pryč a emems jsou jasným důkazem toho, že praví sedláci ještě nevymřeli. praví a namachrovaní - nikdo je nikdy neslyšel řvát (nikdy nebojuj sám). tahle kapela má o hodně větší koule než rocco silfredi a jeho nádobíčko. a to už je co říct. viděli jste někdy japonský film s francouzkýma titulkama ? jo ? ....a co má bejt
kdo je ten srab ?
ty ?... vyser se na to !



squall - how things work


industriální zóny mě vždycky přitahovaly a doutnající cigarety v tovární hale nebyly nikdy tím pravým tahákem na večery plné hlukových orgií. noisové orgasmy a proudy elektrické energie. bary nejsou dobrým místem pro důvěrné rozhovory a telefonní linky jsou obsazené, tak volejte prosím později. tohle je nejhlasitější deska. tohle je definice syrovosti.
a
chirurgický skalpel nebyl nikdy ostřejší a přesnější......



ceder_john
16. 11. 2005
Dát tip
jo!!

romale
05. 09. 2005
Dát tip
Tyjo, mi to přijde jako uplná paráda...###

Skutečně obsažné... :(

a ten chalan jak piska : globalni stavka didzeju ?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru