Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nový vzhled #2

19. 01. 2001
1
0
7008
Autor
Olda

Před časem jsem nabídl změnu vzhledu vstupní stránky. Jako hlavní důvody jsem uváděl možnou neokoukanost, praktičnost, uzpůsobení novým požadavkům a možnostem. V neposlední řadě také jistý nádech inovace, která každému webu po čase přísluší a dodává nový nádech. Děkuji za názory k návrhu minulému. Hlavním důvodem proč nebyl realizován, byl především fakt, že se snažil přiblížit (ač neúmyslně) portálovému stylu stránek, poskytující sice maximum informací, ale v příliš klasickém, všedním a neoriginálním „krabičkovém“ stylu navíc vycházejícím převážně z podoby původní. Dnes bych Vám rád nabídl variaci další, pokus o novou tvář výběrového (levého ovládacího) panelu. Opět bych rád poprosil o vyjádření, ať už zde, či ve zprávě.
gd
27. 05. 2002
Dát tip
ne moc velká změna...

Ald
19. 04. 2001
Dát tip
gut bych to bral

Suppe
18. 04. 2001
Dát tip
já bych navrhoval udělat místo toho poměrně špatně ovladatelného sloupce udělat pod logem písmáku udělat vodorovné menu. viz atlas.cz

Wopi
17. 04. 2001
Dát tip
Vlevo dole u seznamu nemám už posuvník, takže když je tu víc jak 7 lidí, nevidím už na konec, natož pak na opozornění o zprávě :(((( (a nejsem v tom sám).

Sala
16. 04. 2001
Dát tip
Přimlouvala bych se za "peříčko" a zbytek písmenek v jednotném fontu i stejné barvy. Abecedu z návrhu Břízete taky soukromě podporuju. Jinak děkovně tlapkám po :-)))

Rastin
25. 01. 2001
Dát tip
Čistě na první pohled: Současná image je mi mnohem příjemnější, lepší na oči.

Falka
24. 01. 2001
Dát tip
Jsem pro všema třiceti pěti!!! No, možná jsem se nadšením trochu přepočítala, ale stejně jsem pro!!! Moc se mi to líbí, je to mnohem lepší než předchozí návrhy... Oceňuji praktičnost (nemusí se rolovat), grafickou úpravu (viz. nadpis Písmák v levém rohu) i barvy... Snad jen ten postranní svislý nápis mi přišel nedokončený, pokoušela jsem se rolovat níž, jak to pokračuje :o) - s tím bych něco udělala, jinak je to moc mňam!

Bříza
24. 01. 2001
Dát tip
Oldíku: :c) - vcelku líbí a je to praktické. Zejména "Sbírky" a "Autor". Drobné poznámečky k případnému vychytání: 1)určitá "inkompatibilita" pravé a levé strany (ale to je o zvyk) 2)vertikální nápis není šťastný - bez něho je to zas prázdné ... což tam dát abecedu, aby se nemuselo překlikávat ze seznamu autorů ? (vejde se tam - počítal jsem to...) 3) proti stávajícímu stavu ten návrh působí trochu smutně (ty šedé knížky až trochu depresivně) - nešlo by s tím něco udělat ? (ten "chlupatej sloup" je tak nějak veselej ..... ) měj se - a dík, za to, co děláš...

šálinka
24. 01. 2001
Dát tip
Oceňuji "sbírky", ale celkově bych písmenka ve sloupci zvětšila. "nový písmák"... takové malinkaté, skrovňoučké... :-) a červená barva "nový" mi moc neladí celé schéma na světlém podkladě bych posunula víc ke spodnímu okraji obrazovky líbí se mi moc Břízův návrh ABECEDY!!!!, kvůli pomalému načítání celých "autorů" "autor" bude určitě nahrazeno jménem, viď? jinak si brzičko všichni proflákneme své duplicitní nicky :-))) Hold miluju stávající úvodní stránku a přidám se k těm ...asi bych neměnila... :-)

fox
24. 01. 2001
Dát tip
JSEM PRO,viz Ruby, Miro...nove menu se mi libi ale chtelo by to sladit se zbytkem(pravou stranou}

JiKo
23. 01. 2001
Dát tip
TAK!!! Písmák skvělé nabídka: barva: špatná! původní měkká žlutá by byla lepší font: takovej dost rozhašenej, divnej proklad mezi písmeny. text vlevo .... nelíbí při rozlišení 800x600 jde za roh seznam aktivních písmáků: NOVé zprávy bych předřadil seznamu lidiček a celkově to dal výš. Často je seznam mimo plochu a musí se rolovat a když tam vyjede Nová zpráva člověk ví prdlajs. změnil bych pořadí odkazů: 1-díla (sbírky bych udělal jen jako vnitřní funkci a též k dílu bych přidal upozornění že dílo je z té a té sbírky) 2-autoři 3-auditoria 4-pokec 5-nápověda 6-Autor 7-odhlášení ty knížky dole barevně neladěj

JiKo
23. 01. 2001
Dát tip
Nejsem si jist zda bych jen ze současného designu nevyhodil to P či nahradil novým nápisem Písmák, nezmenšil font a nezměnil výpis aktivních a N.zpráv

Vio
23. 01. 2001
Dát tip
A mně se to líbí... jen bych možná změnil barvu a font odkazů v levém panelu.

Merle
22. 01. 2001
Dát tip
proč ne, nálepka na konzervě mě většinou až tak nezajímá... čistě osobně mi spíš vyhovuje stávající... ale fakt hezký je to péříí :-)))

Albireo
22. 01. 2001
Dát tip
Převzal bych z toho nadpis Písmák a menší písmo v nabídce. A konečně udělal něco s tím, že seznam lidí vlevo dole s upozorněním na nové zprávy se notoricky nevejde (aspoň při rozlišení 1024*768) na obrazovku.

Vojtek
22. 01. 2001
Dát tip
viz. Merle

CZlovek
22. 01. 2001
Dát tip
No..., já nevím..., ale působí ne mě jaksi chudě. Možná, kdyby bylo pozadí pod písmem gradientní, ale takhle se mi to moc nelíbí... Pardon.

Miroslawek
22. 01. 2001
Dát tip
Levý panel se mi docela dost líbí, ovšem neladí s designem zbytku stránek.

inventor
22. 01. 2001
Dát tip
bohužel nefunguje mazání zpráv :-(

clovrdik
21. 01. 2001
Dát tip
Reakce tady jsou vesměs záporné, tak se taky přidám, jenže s reakcí kladnou. Na novém vzhledu se mi líbí nápis Písmák, dále oceňuji to, že nabídka je na mensší ploše, takže člověk nemusí rolovat, aby se dostal třeba na pokec ( ach ta lenost, že ? ) :-). Tím, že je to na mesnší ploše doufám, že i seznam lidí v písmákovi bude umístěn na stránce výš - aspoň se nebude stávat to, že když je písmák v nějakou chvíli hodně naplněn, je velmi špatně možné kliknout na " Máte nové zprávy ", když teda nějaké příjdou. A rovněž je dobré to, že je možno kliknout na " Sbírky " - když je možnost dělat sbírku, je logické, že by měla být možnost se na ní dostat ze základní nabídky. Takže - jsem PRO změnu. Přeju hezký den.

Katerina
21. 01. 2001
Dát tip
Prakticke to je (viz clovrdik), ale graficka uprava se mi nelibi, je to moc tmave a preplacane typy pisma. Napis 'Pismak' se mi libi tak jak je ted, bledemodry se slunickem a napisem Amaterske literarni umeni. Mozna by pozadi okraje mohlo byt stejne jako vedle a jednotlive odkazy ve stejnem stylu (barve a typu pisma) jako 'Amaterske literarn umeni' nebo 'Novy Autor Nove Dilo' aby to hezky ladilo dohromady.

Bodlak
21. 01. 2001
Dát tip
Tak me se to libi, jen se priklanim k te nevyrovnanosti prave a leve casti stranky. A ten napis uplne vlevo, ten svisly je vazne rusivy a zbytecny. Jinak moc libi...zmena? proc ne?..))

PetrViP
20. 01. 2001
Dát tip
ten nápis Písmák je fakt dobrej (to musím vědět, ne;-), podklad docela taky (barva)+ knihy, jen mi tam nepasuje ty srč. Úvod, Písmák, Díla... je fakt, že to ale vypadá trochu agresivnejš, mám rád Písmu i proto, že ty barvy v něm nejsou tak zátěžový pro voči...

ruby
20. 01. 2001
Dát tip
me se libi napis pismak ale celkove,obe poloviny mi nejdou k sobe. pa rubinka

Ramona
20. 01. 2001
Dát tip
mně se líbí víc žlutá barva písma jaká je teď, a původní nápis, no to pírko !:-) ~ ~ ~

Kovi
20. 01. 2001
Dát tip
taky bych nic neměnila...

Prokletí
19. 01. 2001
Dát tip
nechci působit negativně... ale nelíbí... působí tak.... ehm "umělecky".... jsem pro neměnění m.

Ženatej
19. 01. 2001
Dát tip
Nevím... Snad... příliš mnoho fontů na jednu stránku...? Nejvíc asi ruší ten levej svislej nápis. (I gramaticky...) Nejen amatérské literární co vlastně? Díla? Sbírky? Autoři? Snad jedině to odhlášení tam gramaticky pasuje... :~(

StvN
19. 01. 2001
Dát tip
neměnil bych

Koom
19. 01. 2001
Dát tip
1. ten svislej napis je zbytecnej 2. nakej normalni font by byl lepsi

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru