Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Strážce II

30. 09. 2005
0
0
1824
Autor
Marty73

Vybydleným předměstským domem s okny lebky, podzemní dráhou plnou jazzmenů, pouličním prodavačem nedočkavosti, zlosti, boje za svobodu delfínů, úletů na jednu noc, neskonalé víry v dobro, neskonalé víry ve zlo, dobrých a špatných konců, milosrdenství, oblíbených nonstop barů a samoty, to všechno byla mysl Simone Blackový.

Teď už ale třetí nanoden nebyla schopná vystoupit ze svého chromozomálního vesmíru na vyšší úroveň souvislostí. Měla to výsadní právo mikroúniku, patřila k potomkům prvních Magorů. Teď by se ho ale strašně ráda vzdala. Už dávno chtěla jít objednávat něco k večeři. Jenže se vybyly baterie v akcelerátoru. To znamenalo pěknej průšvih. Dávno v jednom životě bylo jen pouhým škytnutím škytnutí v tom druhém.

Simone dva opustila Simone jedna a jejich životy se od sebe vzdalovaly. Nebyla upoutaná a jeden výboj jí hodil pěkně mimo v časoprostorovém pozadí. Roj výbojů, vibrace vesmírné substance. Ouha, ouha.


Alojs
19. 11. 2005
Dát tip
taky si tip ponechám na příště. tohle byla opravdu spíše hra, nežli hodnotný pokus. takový malý bezvýznamný přešlap :)

Marty73
19. 11. 2005
Dát tip
dneska jsem nabil nový střelivo, zkus kdyžtak novinku.

Alojs
19. 11. 2005
Dát tip
jen co zkontroluju zatížení na dálničním mostu :)

Marty73
18. 11. 2005
Dát tip
Každopádně díky, že jsi se zastavila. Tohle byl pokus jak dojít z jednoho světa do druhého, dal jsem si postraní mantinely, ale na vnitřek mi nějak došly síly. :) Myslel jsem si, že když to dám na Písmáka, tak ty síly zmobilizuju. Bohužel se tak nestalo.

mánemá
18. 11. 2005
Dát tip
Nevím. Upřímně - pokračování jsem nevěnovala takovou pozornost jako jedničce. Pro mě cizí slova jsou extrémně cizí slova a nenutily mě pozastavovat se a přemýšlet, kde se to a co vlastně odehrává. Žádná fantazie. Jako shluk nějakých vybraných slov, které pro mě nemají žádnou váhu, nic nekreslí. Ani v kontextu nic nevypovídají. Prostě tomu chybí laicky omáčka, řekla bych.

Marty73
18. 11. 2005
Dát tip
já jen že to byla taková hra.

mánemá
18. 11. 2005
Dát tip
já jen, že jsem ji nejspíše nepochopila.

Marty73
18. 11. 2005
Dát tip
to už je jedno :)

mánemá
17. 11. 2005
Dát tip
Dobrá výřečnost, ale to je asi tak všechno. Zklamalo mě pokračování na celé čáře. Nic mi to neříká, možná, že bych čekala větší provázanost, ucelenost.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru