Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ohnivé jezero - Proroctví stříbrného draka 2

06. 10. 2005
0
0
1197
Autor
Lllluciferka

abyste pochopili oc jde meli byste si precist jednicku...ale nechavam to na vas...preji hezke cteni!

                                        

                                                       kapitola první

                                                             Sen

 

  Louka. Teplá jasná a plná svìtla. Tráva je tu hedvábná a mìkká. Trsy nìžných zelených lístkù se ohýbají pod pevným krokem mladé dívky. Noha v lehké kožené botì si opatrnì razí cestu tím hebkým zeleným kobercem. Jemný vánek si pohrává s jejími dlouhými vlasy. Dívka se cítí pøíjemnì……

  Naráz vše ztichne. Louka se stává tmavou a nevlídnou. Studí ji chlad pøicházejícího zla. Vítr se zmìnil z jemného na zuøivý a silný. Nebe dostává jasnì nachovou barvu a je obtìžkáno ohromnými tmavofialovými mraky; vypadají jako nestvùrní línì se pøevalující medvìdi. Hrom burácí až to trhá uši. Po obloze sjede klikatý provazec bleskù a na louce se objevuje strašlivá postava.

  Její tìlo je prùhledné jako køišál a plné plamenù. Oèi má èerné jako noc a èiší z nich krutá nenávist a chlad. Taky smrt…..Zdvihá ruce nad hlavu a ledovì chladným hlasem odøíkává nesrozumitelná slova, zdánlivì bez smyslu. Dívka však ví.

  Z úst postavy tryská mocná a prastará síla zla; po témìø dvaceti letech znovu vypuštìná na svìtlo svìta. Vytažená z nejhlubších pekel neznající slitování. Z nastavených dlaní vyrazí mocný sloup èerného svìtla, protkaného krví tìch, kteøí podlehli jeho síle. Dívka vykøikne….

  A naráz vše kolem vybuchne ve svìtle, bolesti a køikem o pomoc…..


Black_Equud
08. 10. 2005
Dát tip
Zatim nevím, uvidíme co z toho bude...

ashest
06. 10. 2005
Dát tip
Luci, začíná to dobře ......

Kandelabr
06. 10. 2005
Dát tip
moc lacině melodramatické a teatralní. používáš dost ohraných kulis,je to tak trochu o ničem. ale jestli to má být součást něčeho většího...uvidíme

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru