Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

neoOpica: furt bez diskuze?

Výběr: Godfrey, papouch, Havranek
07. 10. 2005
4
0
3406
Autor
krvepot

Jižš asi před 3dnema (gdo by to mněl vědět přesně z hlavy paměti) sem se dotázal na ňáké oficiélní stránce (Vaše požadavky) i soukromně sem se vobrátil na ňáké nicky, které jsem si pomyslel, že by mohli být ňák kompetentní v tomhle ohledu (michal666,správce,vella);totiž co se stalo (a CO se stane) s mým zablokovaným nickem, resp. proč vúbec byl zablokován. Dokumenty přikládám a ptám se sebe sám: Ovdopoví mi aspoň něgdo voč tu vlastně běží a či napoví jak se k odpovědi dopracovat?

 

milá neoOpica

(michal666,správce,vella)

milá slečno, milý pane,
vy jste správce
ideolog hlavní této srandy*?

gdyž ano,
srdečně vás prosím
odblokujte múj srdciblízky nick neoopičí
který byl zablokován pro nic hlavou dobytčí.

za vyjádření
odpověď alespoň ňákou
předem jižš ďekuje blokovaná neoopica

----------------------------------------------
*rozuměj písmaku

 

 

 

(Vaše požadavky)

dobrej den velectění spráfci
chtěl jsem se tedy jen tak dotázat
PROČ byl v prúběhu mé nepřítomnosti zablokován nick neoOpica
a gdyž to bude jasi možné
jaksi bych prosil a žádal o jeho odblokování
protože sem si není ňijak vědom čeho jsem se jakože měl dopustit. Šel jsem sprostě na letní prázdniny a gdyž jsem se vrátil, byl jsem fuč jak se říká. v poklekusemodlíc ďekujíce čekám na vyjádření me sprostuché prosby a žádosti.chrá

 


krvepot
11. 10. 2005
Dát tip
hrbol: vopět pavděpodobně žiješ, co? du to vomrknout.. grafoman: ano,ano, něgdy to bejval mates hodně často, jenom byla malá šance, že tě nevytáhnou, gdyž sis chtěl zahrát, ale štěstí to zrovna nebylo..inu..ale teď..?taky jsem tu teď nový a musíš jsi to zjistit sám grafomane liberální a pacifistickí neopísmaci: ďíky za vehementnou praktickou podporu i za vlivnou demonstraci, která zjevně světem otřásla a, jak se zdá, pohla věci kupředu Che: prominou sprosté vopici nezná humoru nezná ALL: a všem velice pěkně a s úctou vopičí /taky úcta/ vyjadřuju poděkování /ano, i mirosláwkovi,ždyť..i hnúj musí být, aby byla pěkná sklizeň../

Che_(ops)
11. 10. 2005
Dát tip
:-)))

krvepot
10. 10. 2005
Dát tip
miroslawek: jako ždyckáj jseš vouplně vedle a tudíš i míríš vouplně vedle i tak děkuji milý mirosláfku za tuto sprostou poznámku garth: vouplné zavádění do dimenzí vo jaké vopravdu teď nestojím ale jako pracant na ministerstvu pravdy pravda je lož a lož je pavda papouch: vo com to tu furt rerptáte? já mám jedině zájem vo to aby mně vobnovili /kurva/ cheGevara: vo to nejde /ale máš pravdu-já bych tě za toto tvé prachtupý vyjádření taky smazal-a gdyby ses nemohl bránit, tak jen tak-po ranní kávě..ne,vlastně nesmazal,dělej i piš si, co chceš mrtvolo/ hrbol: přesně má slova..ale..to je jasný..mistr hrbol promluvil..promluvila věčná pravda miroslawek: vyřaď jeboide a piš si tý svý bezduchý srandy jinde debílku havranek: ďekuji hawraneku vážím si této podpory fakt nepřekvaipla a stějně příjemně překvapila sidonia: stéjná vodpověď jako hawranekovi,jen..přidávám a tám se: "co jako múžu pro to udělat, aby se takk stalo?"-vo to mi tu de, to se snažím dovědět vella: nevádí, že nemáš čas, to se každému stává, hlavně dnes kdy zhon neustává a sranda, to je tenhle celý výmysl a ďíky za nej ..a ďíky za ňákou první normální vodpověď v doterajším styku s velemocnými tohoto písmackýho světa.Vurčitě se vozvu, jen teď jižš musím ject..zatím DÍKY za příslib korektního dialogu, na kterej tu ještě před třema měsícmmi nebylo ani opmyšlení. neoopica

papouch
10. 10. 2005
Dát tip
krrrrrása!

CheGuevara
10. 10. 2005
Dát tip
Hrbol: Diky, jenom snad trochu slusnosti....... :-(

CheGuevara
10. 10. 2005
Dát tip
krvepot: Co vsichni delate, nerozumite vtipu...... Pak nema pismak upadat....s takovym materialem..... :-))

Miroslawek
09. 10. 2005
Dát tip
Hrbol: jak pro koho, chujíčku...

sidonia
09. 10. 2005
Dát tip
opííí.. .sem/sme s tebou:)

papouch
08. 10. 2005
Dát tip
je to bordel, tyranie, samoděržaví, usurpátorství a mnoho dalších výrazů!!

Eidam
08. 10. 2005
Dát tip
když se vrátí neO tak já opět mohu otevřít svůj stánek s hamburgery!!!!. nechci tím samozdřejmě nic naznačovat. prostě neO tady chybí. je kořením tohoto literárního serveru. A proto se přikláním k jeho odblokování.

NAVRHUJU USPOŘÁDAT NEOPÍSMÁCKOU DEMONSTRACI NA PODPORU NEOOPICE!!!

NAVRHUJU USPOŘÁDAT NEOPÍSMÁCKOU DEMONSTRACI NA PODPORU NEOOPICE!!!

Miroslawek
08. 10. 2005
Dát tip
milý Grafomane, tady dokonce může smazat autor sám sebe, aniž by se o to sám přičinil nebo na to jen pomyslel... o čem a proč pak s jistými lidmi vůbec mluvit?

Garth
08. 10. 2005
Dát tip
Ano, ale systém ještě není dokonalý. Měla by fungovat kvalitní vaporizační skupina ve stylu ministerstva pravdy z 1984. Navrhuji pro tyto účely upravit povinnosti redakce. Kritiky autora, který zprvu bez svého vědomí smaže sám sebe, by měly začít být postupně odstraňovány. Stejně tak repliky na tyto kritiky. Obdobně musí být samozřejmě spravován i odpadkový koš, zprávy, kluby... Tohle je stále ještě diletantsví. Stále ještě jsme na začátku. Hned vidím několik adeptů k veselé vaporizaci.

papouch
08. 10. 2005
Dát tip
a co kritiky replik?

CheGuevara
08. 10. 2005
Dát tip
NeoOpici sem stejne nikdy nemel rad. :-)))))))))

Godfrey
07. 10. 2005
Dát tip
*v

Liberál
07. 10. 2005
Dát tip
TIP JAK VYŠITEJ!!! Chceme neoOpicu zpět!!!

Liberál
07. 10. 2005
Dát tip
avíza všem přítomným!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru