Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zmierlivo

11. 10. 2005
7
1
3286
Autor
zvedavec

možno stačí prijať
že ja, Ty

vidíme náš svet rozdielne

ostro, či v hmlách
- no ináč

počula som, že po pravde
aj Boh
javí sa nám zo strán rôznych
vždy celkom inak

:)
a možno poctivému ateistovi
odhodlal sa ukázať

i svoju podobu Neviditeľného.

...

a je len na nás,
či sa rozhodneme

pre videné
biť a hádať


1 názor

zvedavec
29. 01. 2006
Dát tip
:) vďaka :D a som rada, že sa Ti páčia moje príspevky!

MADVLAD
28. 01. 2006
Dát tip
Nechci,aby to působilo,že Ti prostě vracím pochvaly-to jistě taky,nicménně i bez toho mě Tvoje dílo vážně chytá za srdce-je nádherně hřejivé a lidské-v tom nejlepším smylu slova-a září zde na Písmákovi jako pochodeň nenucené vyzrálé lidské dobroty-navíc tak vyspěle podané,že nedává šanci zesměšnit to oné"lyrické většině",která jinak jakýkoliv projev nehrané dobroty a tolerantnosti,a"neejchuchuovsky"pozitivního přístupu k životu-zeměšňuje a ironizuje,protože se tady"nosí"-čím nejasnější,a nesrozumitelnější,tím líp(včetně pro autory)-a k tomu špetka egoistické rozhárannosti-a máme"úspěšného písmáckého autora"-jež se shodují,že 90%děl jsou sračky-a ti kdož je píšou,by měli zvážit,jestli svými sračkami nezahlcují servr-čímž odradí od dalšího psaní třeba mnohé dívenky,které mnohdy pěkné myšlenky-zatím ještě podávají trochu neohrabaně a naivně-pochopitelně se lehčeji píše v ironickém a výsměšném duchu,a s možností mlžit-to čemu nerozumím je jistě chytré,než se srdcem na dlani,a tak aby to nebylo o tom,"zda to pochopím,O ČEM to je",ale jestli by nebylo dobře,vzít přijmout některé myšlenky za své-a řídit se jimi!Neznám nikoho na Písmáku,kdo by tohle dokázal elegantněji než TyBeze srandy!Další kritiky napíšu později-jen se mi vybavuje 1Tvá báseň,která mě vážně dostala-jen ji teď nemohu najít-ta o tom protivníku,jemuž sice-ač by si to zasloužil,nakonec"nedáš co proto",ale není to strach,co zastaví Tvoji ruku!Ta je vážně skvostná!I za tuhle T!

synáček
29. 10. 2005
Dát tip
T***

zvedavec
26. 10. 2005
Dát tip
ďakujem, ďakujem :) že ste tu boli

Markel
23. 10. 2005
Dát tip
pěkná zamyšlenka, líbí moc - T

Mráčik
19. 10. 2005
Dát tip
naozaj pekná myšlienka, aj pekne zabalená

misty
12. 10. 2005
Dát tip
zaciatok sa paci...

Print
12. 10. 2005
Dát tip
***!

helium
11. 10. 2005
Dát tip
skoda, ze nestojis o hlbsiu kritiku...az po toho smajlika to bolo fajn:)

vesuvanka
11. 10. 2005
Dát tip
ale ano.... něco na tom je, myslím si (a nejen já), že Bůh se projeví hledajícímu člověku v takové formě, která je pro něj dostupná, lépe řečeno pochopitelná - pěkně napsané.... TIP

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru