Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Po osamělé noci

11. 10. 2005
1
0
1829
Autor
wišně



Po osamělé noci vystřihne tvůj obličej z fotky a hodí ho do koše. Pak hrozně naštvaná a zklamaná bude psát. Napíše ti dopis o tom, jak moc tě nenávidí, ale z roztržitosti ho zapomene (husa) poslat. Zapomene na něj a zaháže ho papíry. V den úklidu ho hodí k tvému obličeji do koše a napíše ti jiný, ve kterém přibude k nenávisti pochopení i když zbytečné, protože má právo se na tebe zlobit, jenže i tenhle zapomene poslat a raději za tebou sama zajde a přátelsky si popovídáte a v klidu se rozejdete. Doma pak bude brečet do polštáře, že ti radši nedala facku a bude si to vyčítat. A tak na jejím srdci bude další jizva, za kterou může muž a bude si na ní neustále otravně ztěžovat, protože bude mít pocit méněcennosti. Za čas na to zapomene!
A ty?
Po té noci, kdy ona ráno vystřihne tvojí fotku, ty uděláš snídani svojí nové krásné milence, kterou to ohromí a okouzlí. Budete si spolu užívat dva krásné týdny a pak se zastaví ta předešlá dívka ve tvém bytě. Pozveš jí dál, protože nynější dívka je na nákupu a kupuje ti právě oblíbené víno. Pozveš jí dál a nabídneš jí kafe, s díky odmítne a sedajíc si do křesla tě poprosí jen o sklenici vody. Přátelsky si popovídáte a když se dostanete k rozchodu, objeví se ve dveřích tvá nová milenka a s úsměvem bývalou pozdraví. Ta se zvedne z křesla a poprosí tě, jestli bys jí nešel aspoň vyprovodit. Odkývneš a u dveří jí dáš úplně poslední polibek v životě. Naposledy si kouknete do očí a řeknete si „čau“. Zavřeš dveře a zeptáš se své nové krásky, jaké to teda koupila víno. Od teď jste si s bývalou slečnou cizí i když o sobě vzájemně víte víc než vaši vlastní rodiče.
Jdete už každý odlišnou cestou.

Havranka5
25. 10. 2005
Dát tip
Zajímavé obsahem svého svědectví o chování i vnitřních prožitcích zralé višně, co byla slupnuta dřív, než v ní stačila dozrát pecka *

Tak trochu. Kluci přeci jen cítí trochu jinak:-)

Ty jsi holka, viď:-)

Mortimer
13. 10. 2005
Dát tip
Jak ze života 8) Každopádně zajímavé zpracování...

wišně
13. 10. 2005
Dát tip
Terapeute: jsem, proč? je to ta moc na tom psaní vidět?

ondrech
12. 10. 2005
Dát tip
krásná věc, trochu smutná. Není to zas až tak moc povídka, ale líbí se mi ten spád.:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru