Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ráno

18. 08. 1999
0
0
1870
Autor
Stalker

Nebe je krásné za svítání, a pod širým nebem se probouzíš, rosa na trávě je krásné uvítání, bude krásný den to uvidíš. Otevřeš oči a procitáš, do tvých očí slunce proniká, tento den bude pouze náš, v něm všechno temné zaniká. Polibek jemný na tvou tvář, lechce se dotknu tvojí dlaně, cítím tep srdce slunce zář, rána jsou krátka jsem rád za ně.
Saxanka
24. 04. 2000
Dát tip
Svítání je nádherný ale ty rána....

Somalec
26. 11. 1999
Dát tip
Jo, taková krásná leč krátká rána - nádhera

Saša
24. 08. 1999
Dát tip
Ach ta romantika...
I přesto mám pár drobností : hned v první sloce slovo krásný použil jsi třikrát a čeština má přeci tolik předností : den bude pěkný, a rosa milé uvítání... zkus hledat barvu slov, jejich chuť a vůni i tvar, ... čeština má tolik přirovnání - přečti si někdy Čapka ... "potůček zurčí, bublá, klokotá, zpívá, ... " už je to dávno, co nám tu ukázku češtinářka na střední škole přečetla, ale díky tomu chápu (i když se mi také vždy nepodaří dodat výrazu ten správný šmrnc a šťávu), jak by mělo na konci vypadat to, co na začátku vypadá jen jako nucená práce ... :c))))

Bibša
20. 08. 1999
Dát tip
Romantika, jo jo, je poznat, že jsou prazdniny a že spousta lidí je tak nějak jiných ... ( z těch srpnových básní je dobře poznat, kdo je a kdo není sám)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru