Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nový vzhled #3 ;)

28. 01. 2001
4
0
10463
Autor
Olda

Tak jsem se inspiroval vašemi poznámkami a tady je další pokus. Vzhled potřetí :) A vy na něj? ;)
Spvrivs
10. 06. 2002
Dát tip
Kdyby tam tak zůstal ten chlupatý válec vlevo - ten je škoda rušit (ten má tady snad nejvyšší uměleckou hodnotu ze všeho - i s tou iniciálou). Jinak nic proti jiným úpravám. ;-)

hermit
10. 06. 2002
Dát tip
Wopi: :-)))))

gd
07. 06. 2002
Dát tip
mně přijde rozhodně lepší než to současný, kdyby se k tomu udělal odpovídající obsah pravýho okna, bylo by to docela fajn.

hermit
07. 06. 2002
Dát tip
Mi se ten nový návrh líbí.

Olda
07. 06. 2002
Dát tip
gd,hermit; dik, beru v potaz ;)

Jarodějka
07. 06. 2002
Dát tip
* mne sa tiež nový návrh páči, ale idem si oči vyočiť, aby som si zapamätala doterajší vzhľad, keby sa malo niečo zmeniť :o) * každopádne mi za tým starým bude ľúto, ako mi býva každé Vianoce, keď sa vyhadzuje stromček

Wopi
07. 06. 2002
Dát tip
Ta Jarodějka už mluví skoro jako Astrálka...

Olda
06. 06. 2002
Dát tip
Tak vidíte, a je to v podstatě stejné, jak před rokem (a kus ;-), když jsem zkoušel dávat něco nového dohromady. Zkrátka se nidky asi nezavděčím všem ;-) V téhle chvíli, mi nepřijde žádnej z nových návrhů "tak dobrý, aby byl použit", takže počkáme na nějaké osvécení, nebo nějakého výborného grafika, .. Za přípomínky samozřejmě děkuju, schovám si je, popř. ty dílčí - jako viditelnější odkaz pro vkládání díla, etc. - zrealizuju.

Gastarbajtr
06. 06. 2002
Dát tip
hezký...to jsem ale nekritický kritik..:-)

Vio
29. 05. 2002
Dát tip
Jsem pro, ale logo nahoře uprostřed by se mělo shodovat s tím na liště vlevo a taky bych použil i to sluníčko, které je u nápisu "Přihlášení".

S
28. 05. 2002
Dát tip
Take se primlouvam za chlupaty valec.. dale bych byl pro moznost logovat se pod starym designem, ale to asi neni v Oldovych silach...

Bloncka
28. 05. 2002
Dát tip
pismoň, nas starej dobrej pismouš ... jen ve Tvych rukou... ja myslim, ze jo :) ,,, a delegace de ... a pionýři mávají cervenými praporky jak o prvním máji...

Bříza
28. 05. 2002
Dát tip
Ztráta zdobně chlupatého válce v levém sloupci rozhodně přehlednosti přispěje dost výraznou měrou. Pravou půli bych také neměnil - přeci jenom - literatura je konzervativní záležitost - a prudké změny člověku nejsou přátelské .... :c)

Spvrivs
28. 05. 2002
Dát tip
Tak to teda ne, zdobně chlupatý válec v levém sloupci je ze všeho tady esteticky nejvydařenější; ten rozhodně nerušit!!!

gd
27. 05. 2002
Dát tip
jo. tohle docela jde... ale nedržel byl se za každou cenu starého loga a pravoúhlosti... graficky je to však čistější a elegantnější...

Olda
27. 05. 2002
Dát tip
Těžko soudit. Ten současný vzhled je velice rozporuplný. Má spousty vad na kráse, a přesto byl v recenzích hodnocen vysokými čísly. Nejvíce dělá asi ta přehlednost. Každopádně - gd se mi ptal - pokud to zde není jasně napsáno, tak dobrým nápadům (grafickým vizím) se špalky pod nohy neházejí. Ba naopak. Tedy pokud by některý zručný grafik nabídl povedený návrh, můžem se o něm bavit .. pokud si získá podporu, cesta na Písmáka je otevřená ;-)

Cavalera
27. 05. 2002
Dát tip
Joo dobrý ... možná ještě do stejnýho překopat i hl. stránku ... co vyhodit ten pozaďovej obrázek a dát místio něj jen barvu, ať je tzo ješě rychlejkší?:-) Já bych Ti návrh připravil, ale víš sám, že dělám návrhy dost náročné na kilobajty a to by pro Písmáka asi nebylo to pravý:-)))) Ale za pět let, až budeme mít všichni pevný lajny, nebo microvlnu, proč ne:-)))) o nepřehledný se mi zdá bejt to naghoře na hl. stránce .. na to než jsem já přišel, že je tzam odkaz "přidej nový díl" nabo jak je to tam, tak to trvalo, je fakt, že nejsem zrovna z nejbytstřejších, ale ...:-) ...co dát tyhle věci taky do leva? Teda na úvodnístránce to zpřehlednit, a ten odkaz na přidání dílka mít pak i vlevé nabídce ať když se v půli pokecu rozhodnu, že něco napíšu, tak kliknu jen na "přidej dílko" a jedu, nikoli takl lézt pes dvě stránky ... nebo to dát do podnabídky u autora .. Jo a jedna věc je nepříjemná ... když vložíš dílko na starým fotrmuláři, kde si můžeš dělat vlastní tagy, tak tzohle dílko zpětně už nejde v tomhle formuláři editovat, jestli se nepletu, už tě topere jen do nového formuláře pro vkládání, nešlo by aby dílo vložené přes strarý, když kliknu na "upravit" se mi načetlo zase do starýho formuláře? ... Cava:-)))

Drakkan
27. 05. 2002
Dát tip
0/5 nelíbí když už změna tak celá a ne jen levá půlka která mi anvíc nekontrastuje s tou starou pravou bílou půlkou :-) Jediné co bych tak schválil je nové logo to je fajn...

gd
27. 05. 2002
Dát tip
to rozhodně - změnit by se musela i druhá polovina webu. ale mě se líbí to sluníčko. s cavalerou souhlasím v tom, že podkresovej obrázek v levé liště spíš jen ruší, barevná plocha by udělala svoje.

JosefTupý
27. 05. 2002
Dát tip
nemůžu si pomoci, neměnil bych...

Vole
27. 05. 2002
Dát tip
je to dobre ( to nove) zmena je zivot, len do toho :)

Biri
10. 04. 2002
Dát tip
Mě se to líbí víc než co je teď

Wopi...uvádíš mě do rozpaků... nevím co říct:-) sakra... ! :-)) foxiku: fakticky?? :-)

Wopi
26. 01. 2002
Dát tip
ještě že ne do rozpeků... s vařenou mrkví.... fuuuuuuujtajxl

rozpek?? to neznám... :-) a co dušená mrkvička??? taky ne?? :-))) tu já přímo zbožňuju...:-)

Wopi
26. 01. 2002
Dát tip
já jí zbožňuju natolik, že ji ani nevsunu do úst, abych ji nějak neposkvrnil svým dotykem :-/

hmmm... chudák mrkev... :-)

Wopi
26. 01. 2002
Dát tip
že jo

fox
25. 01. 2002
Dát tip
mám jednu námitku i já jsem pro bitku :-)

z čeho usuzuješ??;-)

Wopi
24. 01. 2002
Dát tip
No... jak kdy... obvykle usuzuji z toho, jak se mi mé bohaté zkušenosti v hlavě sesumírují (vedeny nezanedbatelnou dávkou inteligence) do takové konstelace, že samovolně vznikne nový myšlenkový útvar - tzv.ÚSUDEK. A ten pak bez váhání použiji. :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Spvrivs
23. 01. 2002
Dát tip
To vypadá dobře. Jen do toho...

Vole
23. 01. 2002
Dát tip
Ja si myslim ze zmena je zivot Pismak je spraveny uplne super Oldo, a ked to hentak zmenis tak to bude tiez uplne super Ta grafika aka tu je, tiez robi z tejto stranky skvele miesto, skratka- len do toho. Ale hlavne SLNIECKO TAM NECHAJ!!! :)))

Wopi
23. 01. 2002
Dát tip
ne... JE to větrák od PC...

Wopi
22. 01. 2002
Dát tip
nepodceňuju... ostatně - lepší "ŠPATNEJ SEX ... z druhý ruky" nežli dobrej přezdřžkec z první ruky žejo

Wiki
22. 01. 2002
Dát tip
ale, ale, ale , to jsou mi tu věci a řeči :o))))))))))

Wopiii?? ... Wooopii.... mlčím a šoupu nohama... :-) slyšíš.. ? :-)

Wopi
22. 01. 2002
Dát tip
něco slyšim, ale nejsem si jistej, jestli to neni větrák od PC... ne... jsou to nohy...

to je huuusssstýýýýýýýýý :-)))))

Wooopiii... dneska jsem viděla fantastistický... slovy..FANTASTICKÝ.. médi ..(já vím, Žužla je Žužla Tvůj a žádnej jinej wožužlanější:-)) nicméně... mrkal bys na drát:-))) ...a ani jeden překvapivě neměl svatozář:-)) (možná tak jen pod chlupama růžky zastrčený:-))

Wopi
21. 01. 2002
Dát tip
a proč jsi mi rovnou jednoho nekoupila??? žužla už opravdu nedrží moc pohromadě...

...no vědět.. to ... ještě mi vynadej!!:-)) cccs.. buď rád, že se dělím o zážitky:-))))))

Wopi
21. 01. 2002
Dát tip
no... to mi tuhle (né tuhle... na gymplu... před 100 lety) vypávěl kamarád, jak se vyspal s holkou, po který jsem dlouho (marně) toužil... taky jsem se netvářil nějak nadšeně... řekl mi to samý... "buď rád, že se dělím o zážitky" :-/ :o)))))))))))))))))))))

... jak MŮŽEŠ... ŠPATNEJ SEX.. a navíc z druhý ruky (bejt tebou... jsem ráda:-)) ... srovnávat... se Žužlou.. či jenom dávat do kontextu... já bejt Tvým Žužlíkem.. tak s Tebou teda dneska natruc nespim.. víš?!:-) ty žužlíci byly fakt priimma... to nic ale nemění na tom, že jsem jen procházela kolem tý kouzelný výlohy.. a zastavila.. a vzpomínala na Tebe (no.. řekni.. není to sladký!???:-)))... už jen tohle... Wooopiii.. vzmuž se:-))))))))

Wopi
21. 01. 2002
Dát tip
no - beru to takhle: přece jenom si někdy na mě nějaká vzpomněla :)) dík :o))

jááá??? teda.. nepodceňuj nepřítele:-))))))

ANO!!!... Wopi... máš právo prvního...! ...chachá... jsem děsně zvědavá:-)) a Písmák bude jakej v pořadí podle Tebe??;-))

Wopi
20. 01. 2002
Dát tip
no... soudě dle písmáků, co znám... pokud to má k něčemu vypadat... tak 63. :)))

a proč AŽ 63. ????????? to není féééééééér.. takhle předbíhat... snad nechceš nakázat písmáčkům fotečku v infuuu??? nééééééééééé !!! ;-)))))))))))))))))

Wopi
20. 01. 2002
Dát tip
já se rozhoduju, kterej skin použiju na svuj xicht: méďa méďa méďa méďa méďa méďa méďa líbí se mi ten poslední, ale asi ho necham andělovi009, tomu by se mohl hodit :)))))

Woooopiiiii.. ty jsou rozkošný...!!;-)) já hlasuju pro toho čtvrtého... jednoduchost vítězí!!! ;-)))))))

Drakkan
20. 01. 2002
Dát tip
ten nový se mi sice líbí víc, ale nechal bych vše při starém :-)

Anděl009
20. 01. 2002
Dát tip
Díky, Wopi, beru!

Wopi
20. 01. 2002
Dát tip
KK - jo, ale musim mu přebarvit mašli... aspoň na fialovo... A009 - nejni zač, na mě má moc velkou svatozář

Woopiii: se Ti snad nepáčí červená, či co??;-))

a může tu někdo vůbec uvést důvod (nebo i víc...:-) proč NEZKUSIT NĚCO NOVÉHO?? (zvlášť když se vám to, přátelé, líbí???:) ... se bojíte, že byste nezvykli?? Ne?? tak proč?? ...

Wopi
20. 01. 2002
Dát tip
vždycky když jsem zkusil nějakou novou, tak se to chvíli líbilo, pak míň... a nakonec jsem se vždy vrátil k staré :)

...to je smutné, Wopi:-) mé zkušenosti jsou díkybohu dosti odlišné.. tak snad... proto se neschodnem:-))))

clovrdka
20. 01. 2002
Dát tip
mě se líbí tak, jak je :-)))

fox: přesně tak..!;-)

Wopi
19. 01. 2002
Dát tip
Konstanto, udělej si jakej skin chceš (a na co chceš), ale mně se tu líbí takhle (v podstatě od zmizení Garfielda) ;-))))

Wopi: dík, jseš hodnej... díky za povolení. Zařídím se podle toho:)

JosefTupý
19. 01. 2002
Dát tip
nechal bych vše při starém...

fox
19. 01. 2002
Dát tip
ach jo zas tak mi to nevadí

joooooo.. a bude bitka!! :-)) já hlasuju pro novej!! ;-)

Wopi
19. 01. 2002
Dát tip
já hlasuju, abysme si všichni udělali novej vzhled :))

fox
18. 01. 2002
Dát tip
proč se tento skin nepoužívá....myslím že změna by prospěla

Robynson
14. 01. 2002
Dát tip
Vynikající. V jednoduchosti je krása.

LÍBÍÍÍÍ...! moocc...

Grendel
23. 04. 2001
Dát tip
fred: ale jo, je to dobré... rozhodně je to takové vážnější ;) suppe: to není špatný nápad, ale zase by bylo podle mne hodně místa po stranách, vždyť víš jak vypadají okna pro příspěvky... nadruhou stranu ty by se asi daly rozšířit...

a sakra, buď jsem tu pozdě, nebo ta ozvěna na Mars opravdu trvá tak dlouho, přesto bych vám chtěl ukázat, že i na Marsu ovládáme tu vaší spropadenou hatmatilku! :o)))))))) Funguje jen vstup :o)))))) http://mujweb.cz/www/pismak/ myjte se fine

Danny
22. 04. 2001
Dát tip
dobrá práce, kámo Frede. Na marsu i HTTP jede. :-)

Suppe
22. 04. 2001
Dát tip
je to taky dobrý, ale furt to neřeší ten problém s menu, já bych ho fakt udělal vodorovný v topu stránky.

Grendel
28. 03. 2001
Dát tip
menu je vynikající i nové logo, ale ještě by to chtělo trošku učesat druhou stranu... připadne mi to tam takové naházené...

Popelucha
27. 03. 2001
Dát tip
To napravo vypadá moc tlustě oproti tomu nalevo. Prřimlouvala bych se za tlustší a větší písmo nalevo. Lidé v písmákovi jdou zvětšit volbou velikosti písma prohlížeče, což je ok, protože si to každej udělá, jak chce. Bohužel celkem souhlasím s ViNiLem, protože se mi taky moc nelíbí ty otazníky (nemají moc velkou vypovídací hodnotu a v tom množství působí neesteticky ;), přivítala bych, kdyby se mi zobrazovaly navštívené odkazy i po novém přihlášení a kdyby fungoval nějaký rozumější refresh, třeba nová zpráva, dílo, avízo... hned, jak se to stane. Nevím, jak moc je to těžké na provedení, ale bylo by to praktičtější než nový vzhled. Pírko se mi líbí.

jorel
21. 03. 2001
Dát tip
jojojo

Suppe
20. 03. 2001
Dát tip
to vůbec neni špatný. hlavně zeefektivnit "Lidé v Písmákovi" protože se to vživotě nezobrazilo správně!

dAEMON
10. 02. 2001
Dát tip
Mně se teda zdá současnej stav lepší, přímo pěknej, řek bych. Ten font v menu, to je snad jediný hezčí :) (ale bold, viz JiKo !)

Prokletí
10. 02. 2001
Dát tip
no nevim, zdá se mi, žes Odlíku v nepěkné kaši... jedni na Tebe křičí: chceme nově, druzí: nic neměň... a asi takové ja i tohle nové řešení: zpola nové, zpola staré... Ten ikon Písmák s brkem je něžně přeumělkovanej... k čemu ty trojúhelníky u děl a sbírek? k čemu ten světlejší pruh v levém framu? a s tou trochu robustnější druhou půlkou působí nespojitě... nevím, jak pomoci... :-( m.

Merle
29. 01. 2001
Dát tip
líbí, ikdyž je tu problém... standartně mám vypnuté zobrazování obrázků, a ikdyž si menu tedy zobrazím, na bílém podkladu je nečitelné :-( BTW: jak už jsem ti několikrát psal, upozornění "nové zprávy" by se přeci mohlo zobrazovat NAD seznamem lidí... konkrétně tady vybívá místo vedle sluníčka (akorát to díky tomu sluníčku už pak tolik nevynikne, jako na čistě modré ploše)

Albireo
29. 01. 2001
Dát tip
Považuji to rozumný kompromis mezi inovací a tradicí. I já bych se však přimlouval za více místa pro seznam přihlášených + upozornění na nové zprávy, ten levý rám je beztak zbytečně prázdný. K Merleho poznámce ohledně čitelnosti při vypnutých obrázcích: tohle se běžně řeší tak, že pro pozadí se kromě obrázku určí barva podobná barvě převažující v obrázku; barva pozadí se v takovém případě uplatní právě jen při vypnuté grafice.

Vio
29. 01. 2001
Dát tip
Nekriticky prohlásím, že se mi ta levá lišta LEEBEE ;-))) Ale s tou pravou stranou by to chtělo ještě něco provést... Jo, a chtělo by to posunout seznam přihlášených víc nahoru. Chodí sem teď daleko víc lidiček a je tam ještě dost místa. A hlášení o nových zprávách bych taky oddělil.

ViNiL
29. 01. 2001
Dát tip
No, já zase budu působit asociálně, ale stále si myslím, že místo změn, které nic nemění, by bylo prima zrušit např. tu f***ing message u zpráv, otazníky v menu, naučit se řadit podle abecedy, předkládat vše v kódování, ktere je napsáno v hlavičce stránky a asitak tisíc věcí dalších.

Bloncka
29. 01. 2001
Dát tip
asi se budu jen a jen opakovat: vypadá to dobře, já problémy s očíma nemám, takže mi nijak zvlášť nevadí ani velikost jmen přihlášených, spíš bych se přimluvila za to, aby se tam vešli trochu líp jak dosud.. :)

šálinka
29. 01. 2001
Dát tip
Mně se strašně moc moc líbil Břízův návrh z minulého auditka, a to abeceda hned na úvodní stránce. Mohla by se vinout někde po okraji, ale vlevo už by asi rušila. Doplnila bych velký nápis Písmák na větší plochu, ten s pírkem se mi moc líbí. Nechala bych Lidé v písmákovi.

StvN
28. 01. 2001
Dát tip
Nerad píšu jako první. Je to hezký, ale asi bych pořád neměnil. Zeptám se. Zajímá mě, co znamená celej ten řádek novýPÍSMÁK(již potřetí; od 16.6.1999)? Tomu prostě nerozumim. Je to tam potřeba?

Ansel
28. 01. 2001
Dát tip
podle mě původní nápis a sluníčko je lepší, ale pírko nad nápisem se mi líbí, bojím se, že se přihlášení na obrazovku zase všichni nevejdou, a proč už ne "Lidé v Písmákovi" ? to zní pěkně :o)

JiKo
28. 01. 2001
Dát tip
přihlášení písmáci sou moc pidipísmo :-)) a jak bude vypadat přihlášenej? bílá na modré dost bije (šedá hezčí) MENU bych udělal tuhle velikost ale BOLD font a ten PROKLADmezi písmeny je hroznej!!! ps: co sou tam ty srdíška za Díla, Sbírky?

Amitabha
28. 01. 2001
Dát tip
Jo, tohle se mi libi, to zlute slunicko je na svem miste, rozjasnuje to tu tmavemodrou v pozadi. Je to na tip ;-))))

Olda
28. 01. 2001
Dát tip
No, lidicky muzem zvetsit a zsedit ;) to sou spis detaily. Ty srdicka jsou spis sipky a to je jedna uplne nova funkce kterou zatim neprozradim ;) A ty lide by se tam pri vetsinm poctu vejit meli -- resp. meli by se tam vejit spis nez ted ;-) Tak kdo dal? ;) jiko> jak prihlasenej? Vsak vsichni kdo tam sou jsou prihlaseny .. ? ;)

Bříza
28. 01. 2001
Dát tip
JO - mě se to definitivně líbí :c) .... spíš mám Oldíku problémy s funkcí "sbírka": - nejde měnit pořadí jednotlivých dílek ve sbírce - a taky myslím, že by zařazená měla zmizet ze základní nabídky ... a ta zelenkavá .... (kroutim hlavou.. ;c) Ale jinak :c))) krásný večer ....

PetrViP
28. 01. 2001
Dát tip
já myslím, že je to dobrý, i když se to, myslím, blíží k takové větší ... ... (nemůžu přijít na to slovo, sákriš) serveru. nějak mi přijde, že ten původní vzhled odrazoval lidi kulturně tupější, tuctové. (jaj, nechci vidět ty kritiky, na to co jsem napsal.)

PetrViP
28. 01. 2001
Dát tip
je to prostě víc vypucovanější, no. a ještě je tam, myslím, kontrast mezi levou a pravou částí obreazovky.

racek
28. 01. 2001
Dát tip
Já bych taky neměnila. Blbě vidím, takhle bych viděla ještě hůř, kdo se tu vůbec nachází. Jsem pro to: zatím neměnit.

Cavalera
28. 01. 2001
Dát tip
Myslím, že to vůbec není ošklivý a změna je život. Co se týká spodní nabídky lidiček co jsou přítomni, možná by mohla být o kus výše, protože když je to hodně lidí, nejsou někdy všicí vidět, nebo nejsou vidětže došly zprávy. Velikost dle mě je vyhovující, ale asi bych dal čitelnější font - Verdenu, ariel, Times .. Nevím, jak by to vypadalo, ale nešla by k tomu změnit modrá barva i pravé části ( zalogování apod. a k tomu i stejná "oranžová" barva fontu, jako je v levé nabídce?

Cavalera
28. 01. 2001
Dát tip
Ale to by bylo asi v téhle modré příliš tmavý.

Cavalera
28. 01. 2001
Dát tip
#7c869c #d2d9e9

Ženatej
28. 01. 2001
Dát tip
Já bych to bral. (A pokud ty šipky znamenaj, co si myslim, mohla by bejt navíc u "Autoři")... :-)

JiKo
28. 01. 2001
Dát tip
Olda přihlášenej na POKECU :-))

Jákob
28. 01. 2001
Dát tip
Líbí Olďo :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru