Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O růži

23. 10. 2005
2
1
1336
Autor
Vlastina1971

Každý z nás má nějakou oblíbenou květinu.Já mám růži,mám jich také plno na svojí zahrádce.Mám jí ráda proto,že krásně voní,ale i pro její trny,jsou jako život.Někdy,stojí za to se o ně poranit.

O růži

Příběh o krásné růži.

Co pod okny mi zavoněla.

Škoda,že mluvit nemůže,

že trny má,by jistě říct mi chtěla.

 

A její vůně omamná,se všude

kolem line,ta vůně zvláštně čarovná.

Je krásnější než všechny jiné.

 

Jak životu je podobná.

Má trny,těmi snadno ranní.

Ty trny,to jsou její strážci,co její kásu

křehkou chrání.

Ať nikdy neuvadne.

Je moje pošetilé přání.


1 názor

vesuvanka
03. 12. 2007
Dát tip
moc hezká.... TIP

Já vám všem děkuji za názory a vaše rady,ale já fakt spíše píši srdcem a ne rozumem,budu někdy přemýšlet jinak? Sama sebe se ptám!

Dickers
10. 12. 2005
Dát tip
Funda má pravdu:-)já taky tak psal, ale opravdu jde lépe vyjádřit věci ke čtení a trošku si s tim pohrát.Zkus to, za to nic nedáš:-)))Má duši, to se mi zas u tebe líbí:-)

Děkuji Ti Fundo za rady a za tvůj názor.Ale každý z nás má jiný názor,na který má právo.Také každý z nás má styl a způsob,kterým píše.Také každá báseň má svojí melodii.To je jako z písněmi.Nikdo nezazpívá jednu píseň stejně,tak je to i s básněmi.

Funda
23. 10. 2005
Dát tip
Používáš zbytečně moc slov a tím si kazíš celý koncept, mohu-li to tak nazvat. Například v pátém řádku je naprosto zbytečné slovo jistě. Stejně tak třetí rádek druhé sloky má podle mého názoru mírně nadbytečné slovo všechny. Pokus se psát mírně uhlazeněji, aby věty při čtení plynuly jako voda v říčce. Třeba si to zkus vždycky přečíst nahlas a uvidíš, kde Ti slůvka zadrhávají. * Funda

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru