Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Stretnutie s FULGHUMOM

25. 10. 2005
0
0
1913
Autor
Naso

Ahojte Písmaci,

stalo sa mi, že už teraz v sobotu budem mať osobné posedenie s ROBRTOM FULGHUMOM.

Príde (opäť) do Bratislavy prezentovať svoj prvý román (preklad v češtine už vyšiel tušim v roku 2004) a pri tejto príležitosti ma redakcia vyslala urobiť s ním rozhovor.

Priznám sa, nie som nejaký extra fulghumista - mám tuším komplet prečítanú iba jeho prvú zbierku postrehov (Všetko čo viem som sa naučil v detskej škôlke).

No, a keďže mám celú hodinu s ním UVÍTAM, ak je tu medzi vami niekto väčší znalec diel tohto autora, ak mi trochu helfne.

Mám totiž dosť málo času odborne sa pripraviť na neho a tak uvítam akýkoľvek postreh, otázku či odkaz, ktoré by ste vy položili tomuto zaujímavému americkému spisovateľovi.

VOPRED ĎAKUJEM a sľúbim, že článok, ktorý vznikne zo stretnutia uverejním na Písmaku.

S pozdravom,

Naso alias Jaromír


Prokletí
27. 10. 2005
Dát tip
c_j: TO SI DĚLÁŠ PRDEL!!! ;o) m.

Naso
27. 10. 2005
Dát tip
V sobotu 29.10 bude autogramida v kníhkupectve Pantha rei v Polus City Centre na 1. poschodi. Bratislava.

v ostravě bude taky 4. 11. myslím

zvedavec
26. 10. 2005
Dát tip
príde do Bratislavy na stretnutie so širokou verejnosťou? AK áno, KEDY A KDE?

ceder_john
26. 10. 2005
Dát tip
a taky bude účinkovat v banánovejch rybičkách.. umělec..

blok
25. 10. 2005
Dát tip
ahoj Naso - alias ? Jaromír.. niečo o ňom viem je to fantastický človek máš veľkú šancu ! odkáž mu že si ctíme jeho pojednanie o Skutočnej láske. a kľudne mu polož otázku, či stále trvá na svojom kréde (mnohokrát ho prepisoval a preformulovával) a to je : predstavivosť je silnejšia, ako znalosť mýtus premáha históriu sny sú silnejšie, ako skutková podstata nádej zvíťazí nad skúsenosťou len smiech môže vyliečiť žiaľ láska premôže smrť... sú to základné východzie body jeho tvorby...blok_:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru