Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chodec

29. 01. 2001
0
0
796
Autor
sheva

Smutný, sám, šel jsem městem, potkal chodce s bílou holí. Naznačil úsměvným gestem, že ho nic nebolí - ani náš svět. Zakopl o chodník, a padl na zem. Lidi, já vím, kudy jít, a kdo jsem - jsem, který jsem. Dokázal mi, že nejsem vůbec sám, pláč nad sebou Ti nestojí za to . Každý občas neví, kudy kam, ale všichni hledají zlato. Ten chodec nic neviděl, ale v Boží lásce měl jasno. Já v srdci prázdno měl a myslel, že pro mě vše zhaslo. A ono vše začalo.
sheva
07. 01. 2002
Dát tip
Rad bych vsem podekoval za prizen, kterou mi projevujete, ma-li nekdo z vas zajem o dalsi moje dilka, navstivte moje stanky www.sheva.cz, vsem mnohokrat dekuji a preji hodne inspirace v roce 2002.

Amanda
20. 10. 2001
Dát tip
Prave styl otevreneho pojmenovani zivotni relality se mi na tom tak strasne libi a tak moc fascinuje... je mi hodne blizky ale ta zminka o Bohu by tam pro me byt nemusela, vzdyt je spoustu druhu lasky tak proc jednu vyzdvihovat pred druhou...

sheva
31. 01. 2001
Dát tip
Robe, nejsi prvni kdo mě na to upozozňuje, a budeš se možná divit, je to můj záměr, dnes mluví v obrazech kde kdo, kolikrát si myslím že se lidi za svůj názor stydý a to mi připadá sbabělé. Robe, intimita se dotýká nás všech a nás všechny oslovuje a buď tě to povzbudí a nebo na to brzo zapomeneš. Robe, já se při psaní cítím jako v jiném světě kolikrát mě to tak pohltí, že si myslím, že je to skutečnost. Díky za tvůj názor, potěšil jsi mě, s pozdravem Sheva.

Rob
30. 01. 2001
Dát tip
Tvé verše (čet jsem obě tvé básně) jsou plné ušlechtilých myšlenek, ale popravdě řečeno jsou až příliš čisté a otevřené. Není v nich nic, co by fascinovalo nebo vzbudilo rozruch (čehokoli). Navíc myslím, že jsou natolik intimní, že se snad ke zveřejnění ani nehodí (ale to zaleží na tobě). Neber mé připomínky jako nějakou ostrou kritiku, snad jen jako doporučení, zkus např. nedoslovovat věci do konce, aby z nich nebyla pouhá konstatování, ale obrazy.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru