Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Idyla by to byla kdyby

07. 11. 2005
3
0
4498
Autor
Kandelabr

slavím stovku utíká to

Na rozkvetlé louce se mírumilovně popásalo několik zombií. Bylo to pár postarších exemplářů černobílého typu, žádní agresivní rychlonožkové, ale poctivé brumlající nemotorné kusy, důstojně se šinoucí, které vždy spoléhaly na to, že jim oběti samy vběhnou do rozpadlých náručí. Většina se pohodlně rozkládala po celé louce. Exlí exlidi. Exhibující extravagantní existence.Exitus neexitus.

 

Idyla by to byla kdyby:

-Monstrum z černé laguny neusoudilo, že je ideální den pro piknik u cesty.

-Monstrum z galaxie X nedospělo shodou okolností k témuž názoru.

-Cesta nebyla plná hrbolů.

-Cesta nebyla ve skutečnosti odpočívající obří anakondou a hrboly nebyly pozůstatky Věcí, které číhávají v komoře.

-Se King kong s Godzillou, Gappou, Mothrou, Megasaurem, Frankensteinem, jeho nevěstou, Drákulou, jeho nevěstou, Mumií, jejíma fáčema, vlkodlakem z Ameriky, Paříže a  Londýna, Jackem Rozparovačem z Ameriky, Paříže a Londýna, šíleným dentistou, panenkou Chucky, reanimátorem a pravou rukou šíleného masového vraha, odsouzeného na elektrické křeslo, ale inkarnovaného do té ruky, která vraždí kudy chodí nerozhodli, že by se mělo už konečně domluvit, kdo z nich je nejlepší

-se o tentýž titul v kategorii mužstev nepokoušeli gremlini proti critters proti slizu proti šnekům proti ptákům proti obřím houbám proti žábám proti pavoukům proti vetřelcům proti uchvatitelům těl proti zombie zmutovaným školačkám proti zmutovaným serfujícím zombie nacistům proti vampyrickým lesbičkám proti upířím robotům z planety upířích robotů proti voskovým figurínám červeným marťanům proti zeleným marťanům

-jako forma boje nebylo přehlasováno pexeso a fotbal a nezvítězila apokalyptická obří veledestrukční civilizační bitva v troskách Tokya

-hrboly na cestě nezpůsobily dopravní zácpu a zpoždění kyvadlové dopravy a tak to někteří vzali přes rozkvetlou loučku

-se na rozkvetlé louce se mírumilovně nepopásalo několik zombií

-hrozně hladových


alina
08. 11. 2005
Dát tip
:o))))) seš trdlo!!!! Ale vcelku mě to pobavilo!

StvN
08. 11. 2005
Dát tip
Dobrota. Jenom mi tam chybí Pupit masters.

jakopes
07. 11. 2005
Dát tip
ehm, myslím, soudě podle tvých předchozích děl, že tohle se řadí k těm slabším... nasadil jsi laťku hodně vysoko a je těžké ji překonat. jenže v tomhle případě ses k ní ani moc nepřiblížil. přesto jako obvykle - závěr jak od kandelábra... :))

Kandelabr
07. 11. 2005
Dát tip
víš o nějakou laťku mi moc nejde, tohle mě bavilo, je to vtípek, i když asi hodně soukromý, ne všichni ulítavají na béčkových filmech. nevadí, třeba se někdo objeví. ale stejně díky.

jakopes
07. 11. 2005
Dát tip
určitě jo, hádám, že jacksonovi živí mrtví jsou tvůj oblíbený film:)) no, můj taky

Plopez
07. 11. 2005
Dát tip
A měls těma černobílejma zombiema na mysli ty ze starýho Romerova Dawn of the dead a těm rychlejma ty z nový předělávky od Nevimkoho? Jestli jo, tak * :)

Kandelabr
07. 11. 2005
Dát tip
plopez: jasně, akorát to bylo night of the living dead, dawn a day uz jsou barevne. vsecky tri mam :) (kdybys mel zajem...)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru