Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Prečo nosím ruku vo vrecku

01. 02. 2001
2
0
2523
Autor
Naso

Prečo nosím ruku vo vrecku Namaľoval som si na ľavú dlaň típí. Típí je indiánsky stan. Čiara života predstavovala tú hlavnú žrď, ktorá držala stan pokope. Každá veštkyňa vám potvrdí, že čiara života je pre stan dôležitá. Chcel som ešte namaľovať trávu okolo, ale bizóny ju už dávno spásli a bizónov už dávno postrieľali. A tak som nenamaľoval nič. Len pár plechoviek od piva a prázdnych konzerv z bizónieho mäsa, ktoré dnešní statoční Indiáni po dopozeraní televízneho seriálu vyhodili z típí. Zakaždým, keď zavriem dlaň, chcem to urobiť veľmi nežne, aby sa típí nezrútilo. Zakaždým ma však porežú tie plechovky. A preto nosím ruku stále vo vrecku. Krvavú.
Lucienne
29. 06. 2001
Dát tip
Toto je moja prva kritika, na tomto servri, Naso, to je, co? Paradoxne, prave tento text sa mi velmi paci. Inovativna myslienka, nad ktorou sa da uvazovat dlhsie. A je to prirodzene, neumele.

Helča
07. 02. 2001
Dát tip
Oj, to bolí...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru