Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Blázon

02. 02. 2001
2
0
1573
Autor
Sýkorka

Je to blázon Pozri, ako skáče proti prúdu Vegetarián, Neber si ho Je divný Minule kúpil gaštany bezdomovkyni! Blázon, stiahol svoju poslednú výplatu Ako pijan sa opil nákupom hračiek pre sirotinec Je divný Hlučný A smeje sa príliš radostne Neber si ho, A uč sa! Je to dôležité On zabudol pri hre na slepú babu svoje oči za múrikom Je divný Nevidí Iba, Pozri, díva sa na západ slnka! Tam ho cítim Biť mocne pod hrudnou kosťou...
Tynic
03. 02. 2001
Dát tip
Je to blázon !!!!!! :o) (máš u mě jednoho tajně neviditelného tipa za obsah, ale PŠŠŠ !)

Bacil
02. 02. 2001
Dát tip
To vegatariánství je podle mě o něčem jiném než to ostatní, moc mi tady nesedí. Ale jinak je to popis dnešní reality - tedy střetu Dobra a Každodennosti - par excellence...

Bix
02. 02. 2001
Dát tip
Kto Ťa inšpiroval, mamka ? :o) Posledné tri verše majú môj obdiv...to ostatné je Tvoje ( krásne ), ale tie tri...tie patria aj mne. A Tebe tipík.

AZALIN
02. 02. 2001
Dát tip
*** MAGIC ***

Silvinka
02. 02. 2001
Dát tip
Bixí, nie, mama nie ale spolužiačka :o))). Bacil: Ale ten človek existuje a je i vegetariánom. :o) A sídli mi v srdci, som ním i nie som... Nie je to celkom tak. Azi :o) (to si vážim :o) )

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru