Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

večeře s nadějí

01. 02. 2001
9
0
3008
Autor
wqw

Byla ve všech mých těžkých neživotech, ve všech neskromných přáních a vysněných iluzích když tu náhle v zimním podvečeru ze stříbrného paprsku sotva viditelného lidské zázračné oční panence zrodil se kamerunský lesní muž a já věděl, že nemusím být pouhým odpadlíkem svého snu můžu uchopit tu zelenkavou naději vonící šafránem už ji dokonce slyším, její nesmělou klopýtavou chůzi cítím meruňkový dech a věřím jenom v ní.......
kalinka
09. 12. 2001
Dát tip
zas tu někdo promlouval za mě!!! Kalinka! Už mě to sere, jak jsem tu permanentně okrádána o svou identitu! I Oldu to nechává chladným a bez odevzvy na mé upozornění. Tím pádem se písmák pro mě stává něčím naprosto nechutným a bezcharakterním! Takže díky, národe! Bylo tu s Vámi jeden čas dobře, ale dost! Nenechám za sebe promlouvat nějakou vetřeleckou hyenu, která se nabourala do mého hesla a teď tu bezostyšně komentuje mým jménem díla ostatní. Nejpozdějí příští týden mažu svá díla, takže, kdo jim trošku přišel na chuť a má potřebu je nepotratit, tak ať si je raději stáhne. Já nechci, aby mě tu někdo prznil! Dík za pochopení. Sbohem a šáteček! Kal

kafka
19. 11. 2001
Dát tip
jak vypadá kamerunský lesní muž? a hlavně...! jak zelenkavá naděje vonící šafránem ?

wqw
19. 11. 2001
Dát tip
vypadá tak, jak si ho každý představí.... .........díky moc za všechny kritiky....... někde jsem slyšel, že zelená je barva naděje, a někdy ji cítím moc málo..proto vonící šafránem (možná, kdybychom šafrán obarvili na zeleno, bylo by jí víc...:)...:)

kalinka
26. 05. 2001
Dát tip
dost slušná palba, pane! /nebo paní?!:/

kath
07. 03. 2001
Dát tip
stačí zavřít oči....1*

evelína
14. 02. 2001
Dát tip
...takových je jako šafránu...,líbí a moc...Tip

Adelan
02. 02. 2001
Dát tip
Krásné, snové...meruňkový dech... :o) *

fox
02. 02. 2001
Dát tip
ve všech těžkých neživotech....věřiš v život po životě?obrat je to pěkný je tam touha po krase, kterou jsi jeste asi nepoznal :( totiž takové hezké slova a najednou do toho vpadne kameruňan pokud se týká toho obsahu nemám k tomu co dodat, to si musiš vyřešit sám obdiv z toho,že jsi to psal na koleně v prostředí naší PC laboratoře :) Mej seeeeee! Dám Ti ho.

hubenour
01. 02. 2001
Dát tip
to má sílu! náboj a lesk! nečekané. animální. stylové a téměř neošumtělé. úplně z toho vyzařuje ono tajemné nepopsatelné "cosi", co může člověk vidět snad už jen na mtv, nebo tak něco.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru