Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Volné rozebírání knih- Rušení antikvariátu v Lužické

22. 11. 2005
1
0
3994
Autor
Milly

"KNIHY ZDARMA!Nakladatelství Concordia si dovoluje oznámit, že v rámci rušení své prodejny v Lužické 31, Praha 2 likviduje všechny antikvární i nové knihy, které v prodejně i skladu zůstaly.
Budou k volném rozebrání komukoliv, kdo včas přijde, zcela zdarma ve středu 23. 11. od 16 do 19 hodin. Co zbyde, poputuje ve čtvrtek do kontejneru.
Jsou to vesměs normální knížky, žádné sběratelské poklady, ale ani žádné špinavé odpadky - prostě obyčejné knížky na čtení."

 

Tato zpráva se ke mně včera dostala prostřednictvím Internetu, zaslala jsem do nakladatelství e- mail s dotazem, jestli je pravdivá. Dnes mi přišla odpověď, že ano- antikvariátní knihy budou zdarma, nové knihy z nakladatelství Concordia se slevou.

Zde jsou odkazy na stránky, na kterých jsem nalezla informace o prodeji knih z nakladatelství Concordia -toto nakladatelství se zabývá vydáváním populárně- naučné literatury- různé encyklopedie (astronomie, literatura, přírodní vědy, malířství), básně,....  :  

 http://knihy.abz.cz/obchod/nakladatelstvi-concordia- knihy z nakladatelství Concordia

http://www.nakladatelstviconcordia.cz/o_nakladatelstvi.html- www stránky nakladatelství

http://lege.cz/win.en/cobib.htm- info o nakladatelství a knihkupectvích


sidonia
24. 11. 2005
Dát tip
no doprdele to teda jako vazne nechapu, proc se takovy good akce dejou jenom v praze :/

Milly
24. 11. 2005
Dát tip
sid, zachránila jsem víc knih....- zeptej se těch, co tam byli......... :-) Máš- li zájem, kupříkladu zchránila jsem Babičku.... :-) Ti pak pošlu klíďo seznam knih: Zn.: Do dobrých rukou.............

sidonia
24. 11. 2005
Dát tip
ten seznam bych brala.... budes hodna

Milly
23. 11. 2005
Dát tip
:-))) (ale potraviny občas bývaj se slevou......... a starý boty taky.... )

chaImin
22. 11. 2005
Dát tip
správná činnost ve správný čas (resp. měsíc 8^)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru