Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mám?

05. 02. 2001
1
0
1330
Autor
Hadrarka

Mám ? Ze skály skočit po hlavě dolů Ve žhavém uhlí roztančit vášeň Je to Odvaha ? Malovat obraz Tvarovat sochu Nebo snad napsat pro Tebe báseň? Je to fantazie ? Vysnít si lásku Vysnít si Jeho Vysnít si život hodný víl Je to představa ? Vyletět ke slunci Na křídlech ptáků Nebát se pádů či následků z vín Je to Vznášení ? Otevřít dveře odvaze, fantazii představám Stát nahá v dešti a nechat smýt všechna smíš a nesmíš. To je být Svá ?
to už tak v životě bývá...*/

pomenka
20. 04. 2002
Dát tip
tisíce otázek , ale žádná rozumná odpověd....

clovrdik
25. 02. 2001
Dát tip
První dvě sloky mají šťávu a moc se mi líbí ( i když . skočit ze skály po hlavě není odvaha, ale blbost :-)) ), třetí sloka je příliš obyčejná, no řekni, co je originálního na " Vysnít si lásku, vysnít si tebe .. ", moc to připomíná stovky dalších věcí tady na Písmáku. "Vyletět ke slunci an křídlech ptáků " už jsem taky někde slyšel a nebo četl. Škoda, že Ti originálnost myšlení nevydržela po celou báseň, ty první dvě sloky jsou řekl bych hodně dobrý.

rs232
05. 02. 2001
Dát tip
V tvým případě ANO!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru