Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Otesánka

07. 02. 2001
2
0
1859
Autor
soale

prostě tak ....

Jsem teď ... nějak sám tak si Tě otesám. Hlavičku kulatou s jahodovými rety (jaké se dávají na viněty) se sněhovými líčky (tenisovými míčky) s řasy které se promění v křoví budeš krásná? Kdo ví, kdo ví ... S pihou na nose (možná že dojmu se) asi mě zmašlíš ... ??? Vždyď víš, vždyď víš ... Léta Tvého kmene svádí k odložení nože svádivé, jemné milovat kůru ... COŽE?!? Tělíčko nebude. Snad že ho nechci snad že mi dřeva nezbude ... Na sirku ještě však mám. Od bratrů půjčím si uhlí a trochu benzínu po milování vsunu Tě pod ohnivou peřinu. Až zas budu ... někdy sám znovu si (nějakou jinou) vytesám ...
nesahat ! tip :-)

Laďa
07. 02. 2001
Dát tip
Docela čtivé a nápadité. Jen některé obraty mě zarazily. Nějak mi tam nesedí třeba ty tenisový míčky (oni většinou stejně jsou žlutý). A to křoví z řas mi taky přijde tak nějak mojí představou správně neuchopitelné, je takové nepoetické. :-) Taky nevim, co je to zmašlíš. Ale tvůj novotvar to asi není, že. Ale přes to všechno mi to přijde opravdu velice dobrý. Myslim, že bych na to dobrý měla upozornit tipem.

Vyjan
07. 02. 2001
Dát tip
Ne, nelíbí se mi. Příliš lehce nahozené, koketní. Taky z té básně mám pocit, jako by to byla vycpanina. Nápad oznámený v názvu a pak vycpaný metaforami a la these.

soale
07. 02. 2001
Dát tip
lada: s temi micky to je asi trochu ujety, myslel jsem spis jejich kulatost nez barvu ... zmašlíš znamená přivázat k sobě mašlí, vlastne spíš zavázaný, vázaný ;-)))

soale
07. 02. 2001
Dát tip
vyjan: ta druha sloka tam asi byt nemela ... nebo uplne jina ... ta je vycpana metaforami ....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru