Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Prázdno

07. 02. 2001
0
0
1608
Autor
Funda

Prázdno Koukám se do zdí či na lidi a nevidím nic, jako bych ztratil od srdce klíč. Poslouchám hlasy a neslyším je, dívám se na lidi a neuvědomuji si jejich přítomnost, koukám se do zrcadla a nevidím se, jako bych ztratil most. Kam poděla se moje duše, ta neviditelná potvůrka, jenž psala vždycky suše, jen pro malou část publika. Umřela či usnula, a v mém těle zhasla, zní to jako pohádka, ale není šťastná. A tak ponořen do tmy přemýšlím, co jsem zkazil a co mám příště udělat, abych už nenarazil. Už se nechci setkat nikdy s tímto stavem, člověk, jenž je bez duše, je prakticky blázen. Je to však blázen nešťastný, jenž ví, co mu schází, ale ať hledá jak hledá, nikde nenachází.
Silly
05. 03. 2001
Dát tip
nechce se mi věřit na náhody... ale... tahle slova přesně popisují stav mojí duše o právě proběhlém víkendu! prázdno, bez odpovědí, bez předmětů, na které by se dalo sáhnout... s dovolením si kopíruji :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru