Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Probuzení v lůnu přírody

07. 02. 2001
0
0
1999
Autor
Funda

Probuzení v lůnu přírody Pod hlavou polštář z mechu, přikrytý velkým kapradím, probouzím se a tajím dechu, v obavě zda tu nádheru nezradím. Probuzen a přece ve snách, jsem z té okolní krásy, slavík zpívá v blízkých sadech, a tráva se vlní jako vlasy. Je slyšet bublající potůček, jenž šumí, zurčí a utíká jak malý neposeda, a voda plyne jako čas, jenž chytit se též nedá. A proto si těmito okamžiky plním svou mysl, abych měl ve své kůře, že ať se má člověk sebehůře, život má vždycky smysl. Vždy se najde něco, pro co stojí žít, někdy se mám tuze špatně, jindy je však líp.
Silly
14. 03. 2001
Dát tip
je to moc krásný... asi i tím, že je to skutečně prožitý... "proto si těmito okamžiky plním svou mysl..." jo!

Janis
18. 02. 2001
Dát tip
jůůůůů to je jako pohádky z mechu a kapradííí!! vstávej semínko holala bude z tebe fiala :))))))))

Anonym
11. 02. 2001
Dát tip
Sakra, to je síla! Když už nic, tak lůno má vesměs koncovky podle vzoru les. A sloveso tajit má v češtině vazbu se čtvrtým pádem. I ve starý! Ale stejně je to soda. Něco takovýho jsem už dlouho nečet'. J.

Vojtek
08. 02. 2001
Dát tip
člověče zkus dávat maximálně dvě dílka za den.. 1, Přečte Ti je víc lidí 2, Vypadá to debilně když tady máš milion dílek denně. Nehledě na to, že je máš všechny v aréně , tím pádem by kritikové museli pracovat jenom na Tobě. Takže nebuď sobec nejsi tady sám...(Nehledě na to, že jsi zřejmě i ignorant protože Písmák Tě na to upozornil, hned jax dával třetí dílko)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru