Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dárky

07. 02. 2001
2
0
2450
Autor
zolli

Dotyčné nejmenované dárkyni – písmačce-budiž díky a uznávám, žes tím kouskem jara vykouzlila můj úsměv . Mám to teď doma KRÁSNÉ..s buclatým hrníčkem od dotyčného nejmenovaného písmáka, na kterém je žluťoučké kačátko, s náručí modrých květů, hotová oáza jara…Teda až na to sušené kvítí od jiné dotyčné nejmenované písmačky…(dodatečný dík), co mi z něj ještě úplně jiný dotyčný nejmenovaný písmák udělal „seno“ …(dodatečně grrrr), ale v zápětí to napravil vlnící se vázičkou. Do té jsem vsunula to kvítí a jednu 2x vypitou růži, ještě od úplně jiného dotyčného nejmenovaného písmáka. K tomu jsem postavila od dotyčné, již jednou jmenované písmačky, keramickou sůvu s dlouhým nosem. Sůvičce jsem do kapsy vsunula přírodní tužkoklacek s červenou mašlí – ještě zase od jiné nejmenované písmačky. Do pozadí stavím dřevěný domeček s vymalovaným nočním nebem a na nebe vyjícím psem. Dar od úplně ještě nezmiňované, jiné, dotyčné – písmačky. Teď už jen rudé těžítko z Cuby se zalitým krabem..od jisté nejmenované……….. Dočetli li jste až sem, jste právě připraveni na mou novou báseň, která vznikla právě v tomto zátiší.

Jak to bylo pohádko? Dostala jsem kuřátko. Za plotem na mě tupě čučí, Barevné až hýbe žlučí. U něj dvě slunečnice a beruška do třetice. Celé to visí na provázku. Odpověz mi na otázku: „Že to není hnusný kýč?“ Pánbu s námi a zlé PRYČ!
LILINKA
13. 02. 2001
Dát tip
:-)))))))))) zollí tak to se mi opravdu líbí

suva
12. 02. 2001
Dát tip
:c))) za to seno

Mahoney
11. 02. 2001
Dát tip
z prologu jsem málem umřel smíchy, a básnička by byla pěkná, kdyby v ní byla aspoň památka po rytmice... ju?

Stevenson
08. 02. 2001
Dát tip
)))))))) NENI.. a TIP si dej jeste do prasatka..))

Vio
08. 02. 2001
Dát tip
Teda Žollíku, máš f tom gulász, nejdřív káčátko, potom kuřátko ;-))) Sákryš, začínají se mi sbíhat sliny takhle po ránu, ale když si vzpomenu, jak to káčátko vypadá, tak mě chuť přejde ;-)))

Albireo
08. 02. 2001
Dát tip
Potěšilo mě.

jorel
08. 02. 2001
Dát tip
jo jo zollo

Vojtek
08. 02. 2001
Dát tip
Zolli: dobré je to ale to "Za" ve třetím a "a" v pátém řádku Ti trošku rozkulhává rytmus, ale fakt aťsemsesnažil jaksemesesnažil :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru