Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Takový dobrý léto

31. 12. 2005
2
0
2188
Autor
rainman

Ahoj mámo !
Tak ti teda píšu jak sme se domluvili, abysi věděla, že sme všichni v pořádku. Je to tu fajn a sem rád, že sme se tu tak dobře zařídili. Práci mam taky dobrou, ani Rosie si nestěžuje a sousedi sou taky docela dobrý. Máme domek hned vedle lesa. Jimmymu bude za měsíc pět a je to kluk šikovnej, přectav si, tuhle si udělal prut a sám chytá ryby. A tuhle v létě si udělal luk a šípy a střílel po veverkách. Na tom nic neni, řekneš si, nojo ale von jednu fakt trefil, taky asi proto, že byla ňákej chcípák nebo co, úplně celá bílá, teda to sem eště neviděl. Tak sem jí rači zakopal, aby se někdo nenakazil nebo aby jí nesežral pes. Akorát že si Jimmy tenkrát vo něco dost blbě pořezal ruce, řikal že prej vo kosu, tak sem se ho zeptal vo jakou a von že malou, prej jí měla ta veverka u sebe. Ty děcka si ale vymejšlej blbosti, žejo ? Ale už je to dobrý. No ale jinak je tu dost i jinejch zvířat, ale ty zatim netrefil. Už se těšim, že až bude velkej, vemu ho do lesa na lov.
Jinak se tu nic neděje, tak se měj dobře a posíláme pusu a třeba někdy přijeď.
Tvůj Johny
P.S.jo a eště sem ti chtěl napsat, že se tu od léta ňák namnožily veverky. Ty potvory nám lezou skoro až do domu. Asi bylo letos ňáký dobrý léto nebo co.
Markel
17. 01. 2006
Dát tip
líbí se mi a ani nevím vlastně proč, snad ... že je tak nějak smutná - T

Craerassy
14. 01. 2006
Dát tip
jejda:-))))

KayTee
13. 01. 2006
Dát tip
:-D :-D

Bady
02. 01. 2006
Dát tip
Ale ptákoviny se taky počítaj ... :-)))

rainman
31. 12. 2005
Dát tip
ježiš to je ptákovina :-)

Jeheheman
31. 12. 2005
Dát tip
:o)

vesuvanka
31. 12. 2005
Dát tip
:-))))))

rainman
31. 12. 2005
Dát tip
a vůbec, na Silvestra přece nemůžete čekat nic duchaplnýho :-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru