Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Obří broskev a Quite Quiet v Rock Café 12.1.2006

05. 01. 2006
0
0
1577
Autor
Bafomette

http://canny.obribroskev.cz/obraz/letacekrockcafe06.jpg

pěkný den

rád bych vás pozval na koncert kapel

Quite Quiet a Obří broskev

který začíná

v 19:30 ve čtvrtek 12.1.2006

v pražském klubu Rock Café

můžete se těšit na citlivého písničkáře Jakuba Alexu z chomutovské kapely Only, který se v novém projektu Quite Quiet obklopil baskytaristou Tomášem Srovnalem z kapely Toneless a bubeníkem Danem Dykem, který hraje současně i s pražskými Selfbrush. Čekají vás kytarové skladby s chytrými anglickými texty.

Obří broskev oproti tomu zpívá česky. Jejich textařem jsem já, takže pokud se vám líbily některé mé povídky či texty, určitě se přijďte podívat. Ovšem nejen texty živ je člověk, že? Kromě klasické sestavy obří broskve (ti co slyšeli už vědí) se můžete těšit na hosty - Pavela Zlámala (saxofon) Vojtěcha Holuba (kytara) a hlavně výjimečnou klavíristku a zpěvačku, kterou na Písmáku můžete najít pod nickem ILLE.

Dalším z hostů by měl být Luboš Malina, banjista a dechař Druhé Trávy a Marek zelený, baskytarista který z domovského Sluníčka přešel k Lence Dusilové a v současné době hraje s Anetou Langerovou.

přijďte se podívat, přijďte si poslechnout, vemte s sebou, koho uznáte za vhodný

http://www.obribroskev.cz

http://canny.obribroskev.cz

http://www.bandzone.cz/quitequiet

 

 

 

 


Giant pííííč! Wow... :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru