Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

D

15. 02. 2001
4
0
2023
Autor
Naso

substitúcia chýbajúcich písmenok v tejto básni môže a nemusí byť povinná

-bať na to že starneme -bať na to že mi znížili plat všetko je relatívne aj let muchy aj otvorené čeluste krokodíla aj môj šéf -bať na môjho šéfa -bať na to že je všetko relatívne aj Einstein bol a nie je -bať na to! A tá medzera v ľudstve nikomu neprekáža -bať na všetky medzery -bať na vynechané písmenká v tejto básni na deň s veľkým D keď zakaždým sa skončí s malým ň -bať na to všetko! Howgh! ( -bať na howgh!)
Klárka
15. 02. 2001
Dát tip
* :-) ... moc se mi líbí, jak píšeš

clovrdik
15. 02. 2001
Dát tip
zajímavý, má to šťávu a já -bám na to, aby se šťavní díla TIPOvaly

hermit
15. 02. 2001
Dát tip
*!

Yenn
15. 02. 2001
Dát tip
Jo.

Naso
15. 02. 2001
Dát tip
je úžasné zistiť, že pocity, ktoré človek považuje za svoje súkromné a ktoré sformuluje spôsobom jemu vlastným, nájdu odozvu v iných dušiach... a pre každého autora je spätná väzba dôležitá, lebo nechceme svojimi myšlienkami a slovnými zvratmi kŕmiť prázdne šuflíky... príjemne ma prekvapila existencia Písmaku (som tu relatívne nový), množstvo autorov, kritík a diel, rovnakosť šancí, a hlavne chcem poďakovať všetkým v Písmakovi za to, že je príjemné vedieť, že za riekou Moravou slovenčine stále rozumejú.

clovrdik
15. 02. 2001
Dát tip
Naso, neměj strach, i daleko za řekou Moravou, v dalekejch severních Čechách slovenštině rozumíme. I když je fakt, že dnesšním dětem už to dělá problémy. Jo jo, za to rozdělení státu by měli zodpovědní viset, protože za vlastizradu je to jediné správné řešení. Ehm, nějak jsem se rozkecal a vůbec ne o poezii, tak toho radši nechám.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru